SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Spies Hecker lanserar innovativ primer-surfacer

Maximerar verkstads effektivitet, lönsamhet och hållbarhet
Med Priomat 1K Universal Primer Surfacer Aerosol 4095 kan verkstäder bli effektivare, lönsammare och mer hållbara.

Spies Hecker har lanserat en ny Priomat 1K Universal Primer Surfacer Aerosol 4095 i grått. Denna innovativa produkt är konstruerad för att maximera kundernas effektivitet och hållbarhet. Den förkortar avsevärt reparationsprocessen och minskar antalet produkter som behövs för varje reparation.

Priomat 1K Universal Primer Surfacer Aerosol 4095 ger suveränt korrosionsskydd och har hög utfyllningsförmåga. Dessutom är den lätt att slipa. Den kan användas direkt på ren metall och de flesta vanliga plastunderlag. Avluftnings- och torktiderna är betydligt kortare än för befintliga aerosolprimers, vilket leder till snabbare arbetsprocesser, och i slutänden till högre bearbetningstakt.

Tack vare SprayMax-tekniken ger aerosolen mycket bra sprutbarhet och flöde, så att appliceringen kan ske snabbt och enkelt. Därefter kan vattenbaserade baslacker, lösningsmedelsbaserade baslacker och topplacker påföras direkt.

”Det finns en växande efterfrågan på lösningar som inte bara bidrar till ökad effektivitet utan som även är hållbara.” Det säger Tony Mitchell, som ansvarar för internationell utbildning hos Axaltas refinish-verksamhet i Europa, Mellanöstern och Afrika. ”Tack vare färre arbetsmoment och produkter, en enkel, enhetlig appliceringsteknik och snabb torkning blir den nya Priomat 1K Universal Primer Surfacer Aerosol 4095 ett måste för de verkstäder som vill ha ett perfekt, pålitligt resultat och en okomplicerad reparationsprocess.”

Priomat 1K Universal Primer Surfacer 4095 Aerosol i grått är tillgänglig nu. Motsvarande vita och svarta produkter kommer senare i år.

Mer information finns på www.spieshecker.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp