SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Elektronisk övervakning av luftkvalitén

Racoon Miljöfilters Indikator PI
Att upprätthålla en optimal luftkvalitet är avgörande för både arbetsmiljöer och bostadsutrymmen. Racoon Miljöfilter AB förstår vikten av detta och erbjuder en pålitlig lösning med sin Indikator PI - en givare designad för att enkelt hålla koll på när det är dags att byta luftfilter.

Bevara luftkvaliteten med precision


Indikator PI från Racoon Miljöfilter är en tekniskt innovativ givare som samarbetar smidigt med dina luftfilter och maskiner för att noggrant mäta luftflöden. När ett luftfilter närmar sig sin kapacitetsgräns, sänder Indikator PI ut en varning. Detta system för elektronisk övervakning förenklar planeringen av service och filterbyten, vilket gör det till ett oumbärligt verktyg för effektiv luftkvalitetskontroll.

Problemfri installation och användning


Utformad för enkel integration, kräver Indikator PI inga kostsamma anpassningar eller komplicerade installationsprocesser. Denna enhet kan smidigt implementeras i nya eller redan existerande ventilationssystem. Installationen är användarvänlig och övervakningen påbörjas automatiskt när enheten har anslutits och systemet är aktiverat.

Teknisk expertis för renare luft


Med en djupgående passion och expertis inom luftreningslösningar tillverkar Racoon Miljöfilter anpassade filterapplikationer för att möta specifika behov. Givare - Indikator PI är ett lysande exempel på deras engagemang för att leverera högkvalitativa övervakningslösningar som håller luften ren och frisk.

Såhär funkar indikatorn


Kärnan i Indikator PI är ett kretskort utrustat med en tryckvakt som löpande övervakar det aktuella trycket i systemet. När luftflödet minskar till en punkt där filterbyte är nödvändigt, ger Indikator PI en tydlig signal om detta. Normalt luftflöde indikeras med ett grönt ljus, medan ett behov av filterbyte visas med ett rött ljus och en ljudsignal.

Långvarig och pålitlig indikering med Racoon Miljöfilter AB


Indikator PI är konstruerad för långvarig användning, med ett batteri som varar upp till fyra år. En låg batterinivå indikeras med upprepade blinkningar, en tydlig påminnelse om att det är dags för batteribyte för att säkerställa kontinuerlig och effektiv övervakning.

Racoon Miljöfilter AB levererar Indikator PI färdig för montering. Efter anslutning och igångsättning av ventilationssystemet startar övervakningen automatiskt, vilket försäkrar en kontinuerlig och problemfri funktion för att bibehålla optimal luftkvalitet.
Kontaktinformation

Racoon Miljöfilter AB

0934-15399
Ej aktiv
Ej aktiverad
Postadress
Sikeå 52
91593 Robertsfors
Region
Skellefteå
Västerbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
556641-5666
Grundat: 2003
Anställda: 3
Info saknas

Tjänster/produkter saknas

Kontakter

Kristoffer
0
Sydlén, Olle Gunder Valdemar
0934-15399

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion? Kraften och mångsidig­heten hos vinkelslipar
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp