SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ökad personlig hygien

När Geberit lanserar AquaClean Alba
Som instegsmodell till duschtoaletternas värld lanserar Geberit ett elegant tillskott till AquaCleans produktfamilj. AquaClean Alba är smidig att installera och enkel att underhålla. Modellen erbjuder högsta kvalitet till ett lägre pris för att göra duschtoaletten tillgänglig för fler.

Duschtoaletter spås bli den nya standarden i moderna badrum. Därför introducerar Geberit AquaClean Alba som med en elegant design smälter in i alla badrumsmiljöer.

Smidig installation
Duschtoaletten AquaClean Alba går snabbt och enkelt att installera tack vare en ny teknik med klickbar monteringsstång för montering på väggen istället för en keramisk bakpanel. Den väldesignade förpackningen håller toalettskålen placerad på rätt höjd, vilket gör att installationen kan utföras av en ensam installatör. Likt Geberits övriga duschtoaletter fungerar AquaClean Alba sömlöst med det välkända installationssystemet Geberit Duofix och Geberit Monolith sanitetsmodul, då dessa är förberedda för el- och vattenanslutningar.

Enkel att underhålla
Geberits nya duschtoalett AquaClean Alba är designad för att skötsel och underhåll enkelt ska kunna utföras direkt av kunden. Spraymunstycket går enkelt att avlägsna för rengöring och WC-sitsen går smidigt att ta bort, vilket underlättar städningen. Den avtagbara designkåpan tillåter användaren att fylla på med avkalkningsmedel. Ett automatiskt avkalkningsprogram tar sedan bort avlagringar från alla delar som kommer i kontakt med vatten. Duschtoaletten indikerar på fjärrkontrollen när avkalkning behövs.

Prisvärd duschtoalett
AquaClean Alba är utrustad med alla de klassiska funktionerna som en duschtoalett från Geberit har. Det här inkluderar den patenterade WhirlSpray-duschtekniken som genom dynamisk lufttillsättning ger användaren en skonsam och grundlig rengöring efter varje toalettbesök. AquaClean Alba har en integrerad tyst och effektiv TurboFlush-spolningsteknik. Dessutom har den nya duschtoaletten en spolkantslös toalettskål som är lätt att rengöra. Toaletten styrs med en fjärrkontroll eller genom Geberit Home-appen, där det även går att ställa in vattentemperaturen och spolarmens läge.

- Fler och fler svenskar intresserar sig för den nya hygiennivån när de besöker toaletten. Vi ser även att hotell i allt högre grad intresserar sig för duschtoaletter, vilket definierar framtidens krav på komfort och lyx. Med AquaClean Alba blir rengöring med vatten tillgängligt för fler som önskar den fräscha känslan och bättre personlig hygien. Trots den enklare modellen får du fortfarande alla servicefördelar som exempelvis den långa reservdelsgarantin, säger Magnus Bergsten, produktchef på Geberit.

Den nya Geberit AquaClean Alba är tillgänglig från april 2024 hos grossister.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp