SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Maximera effektiviteten med motviktstruckar

En viktig del av modern materialhantering
Motviktstruckar är en central komponent i logistik- och lagerhantering, där effektiv och säker lasthantering är kritisk. Dessa kraftfulla fordon är utformade för att hantera en mängd olika material, vilket gör dem till en viktig del av arbetsflöden över hela världen. Med kapacitet att lyfta varierande laster, från pallar till industriell utrustning, är motviktstruckar en grundsten i effektiv materialhantering.

Tekniken bakom motviktstruckar


Motviktstruckar kännetecknas av deras unika design, där en motvikt i bakänden av trucken balanserar lastens vikt. Denna balanseringsmetod möjliggör säker hantering av tunga laster framför trucken. Hjärtat i motviktstrucken är dess drivsystem, som kan vara eldrivet, diesel- eller gasdrivet, beroende på användningsområde och miljökrav. Elektriska motviktstruckar är särskilt populära för inomhusbruk tack vare deras tysta drift och brist på utsläpp, medan diesel- och gasdrivna modeller ofta föredras för tyngre arbete utomhus.

Styr- och hydraulsystemet i en motviktstruck tillåter finjusterad manipulation av lasten, vilket ger operatören möjlighet att noggrant lyfta, sänka och positionera material. Moderna motviktstruckar är dessutom utrustade med en rad säkerhetsfunktioner, såsom automatiska bromssystem och system för stabilitetskontroll, vilket ytterligare förbättrar operatörens och omgivningens säkerhet.

Framstående fördelar med motviktstruckar


Mångsidighet: Dessa truckar erbjuder exceptionell flexibilitet och kan användas i både inomhus- och utomhusmiljöer för olika uppgifter, inklusive lastning, lossning och materialtransport.

Kraft och prestanda: Utrustade med robusta motorer, levererar motviktstruckar hög effektivitet även under krävande förhållanden.

Säkerhet i fokus: Avancerade säkerhetsfunktioner garanterar operatörens och lastens säkerhet under alla operationer.

Välja rätt truck för dina behov


Det finns en bred variation av motviktstruckar tillgängliga, anpassade för olika lasttyper och arbetsförhållanden. Det är viktigt att välja en modell som matchar dina specifika krav för att maximera produktiviteten och säkerheten.

Hållbarhet och miljömedvetenhet


Med ett ökat fokus på hållbarhet, är moderna motviktstruckar utvecklade för att minska miljöpåverkan. Genom att välja energieffektiva modeller och eldrivna motorer bidrar man till en grönare framtid. ALPHA Material Handling erbjuder ett brett utbud av begagnade truckar i gott skick.

Upptäck ALPHA Material Handlings sortiment av motviktstruckar


Utforska ALPHA Material Handlings sortiment av nya och begagnade motviktstruckar från ledande varumärken som Jungheinrich och Linde. Uppgradera din materialhantering med kostnadseffektiva, pålitliga lösningar. Kontakta oss idag för att hitta den truck som passar just dina behov.
Kontaktinformation
Postadress
Förråds­vägen 18
14440 Rönninge
Besöksadress
Förråds­vägen 18
14440 Rönninge
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556291-0298
Grundat: 1967
Anställda: 85
Välkommen till ALPHA Material Handling!

Vi är en fullserviceleverantör av truck- och materialhanteringstjänster, med fokus på inomhus- och utomhustruckar. Vi erbjuder försäljning, uthyrning av nya och begagnade truckar, truckförarutbildning, samt service och reparationer av truckar av samtliga märken, modeller och årgångar. Ursprunget till dagens verksamhet startades 1967.

Vi tar emot försäljnings- och serviceuppdrag i hela landet. Genom vårt rikstäckande nätverk av servicepartners kan erbjuda fullgod servicenivå oberoende av var kunden har sina verksamheter. Målet för oss på ALPHA är att erbjuda strålande kundservice, mycket snabb utryckning vid reparationsbehov och högkvalitativa maskiner vid uthyrning och försäljning. Allt detta för att fylla två viktiga ändamål:

- att du som kund känner att du får den support, återkoppling och hjälp som du vill ha
- att totalekonomin i din truckpark ska bli lägst bland alla truckleverantörer i landet

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2000

Kontakter

Dan Lorin
+46 08 88 88 97

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-08
Red Hat blir en del av AI Swedens uppdragMindre än 1 år efter brandenFörbättrad produktionseffektivitet Veeam lanserar Kasten V7.0 Zaptec växer 14%
2024-05-07
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest
2024-05-03
Högsta EMC klassifice­ringen för militärt brukSätt kryss i kalendern för 14-17 majWho we are, We are Jens S!Elektrifierade bygg­arbetsplatser är möjligaHar du din biljett till Elmia Automation ännu?
2024-05-02
Ny styrelseordförande i NORDIC A/SNy tillverkare - Conta-clip!KEWAB Rental byter namn till Swecon RentalArbetsplattformar för industriella behovNu är vårt senaste industrimagasin här!