Vi söker truckförare för arbete vid behov hos kunder i Gävleområdet

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från rekrytering – och bemanningsbranschen och vi vet hur viktigt det är med lokal närvaro. Vårt varumärke kännetecknas av ett högt personligt engagemang på alla nivåer – i relationen med våra kunder, kandidater och i relationen med våra konsulter. Vi vill med hög kompetens, ett genuint engagemang och prestigelöst arbetssätt smitta vår omgivning med positiv energi och inspiration och upplevas som en mötesplats dit företag och människor vänder sig när de vill ta nästa steg i utvecklingen. Clockwork finns i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara den som ser till att en produktion kan hållas i gång när det behövs som mest?
Nu söker vi nu truckförare som vid behov kan arbeta hos våra kunder i Gävleområdet.

Arbetsuppgifterna varierar något beroende på uppdrag men kan exempelvis innefatta lossning och lastning av lastbilar, lagerhantering eller in- och utlastning av olika typer av gods. Arbetstiden kan vara förlagd till dagtid eller skiftgång.

Din profil
För att passa i tjänsten tror vi att du är en effektiv och noggrann person som gärna hjälper till där det behövs. Du trivs med ensamarbete, men har god kommunikativ förmåga då du samarbetar med såväl kollegor som externa chaufförer. Du är skicklig på att arbeta flexibelt utifrån produktionstaken som ibland kan vara hög, utan att tumma på kvalitén. Då körningen ibland utförs bland andra medarbetare i produktionen och materialen som hanteras kan vara skrymmande ser vi även att du har ett högt säkerhetstänk. Du har truckkort B1 och med fördel körvana av truck.

Vi söker dig som är student på minst 50% eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och som känner att du har tid över för extraarbete. Alternativt pensionär. Vänligen observera att det är endast vid någon av ovanstående villkor som vi kommer kunna ta dig vidare i denna process.

Du blir anställd av Clockwork och kommer ingå i en bemanningspool där antalet arbetstimmar per vecka kommer att variera.

Ansökan
VIKTIGT: Vänligen specificera i din ansökan att du är student/pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning till minst 50%.

Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpeople.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 20 september 2024. För vidare frågor kontakta Niclas Andersen på 073- 351 27 91 eller på niclas.andersen@clwork.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplagd: 2024-09-06

Anställning

Anställningstyp Timanställning
Arbetstid Deltid

Plats

Ort
Region Gävleborgs län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 16206
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Holm­gatan 22
79171 Falun
Region
Falun
Dalarnas län
Sverige
Organisationsnummer:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 850
Välkommen till Clockwork!

Clockwork såg dagens ljus 2012, när fem personer som arbetat länge inom bemanningsbranschen såg behovet och möjligheten att skapa en unik lokal närvaro. Idag finns vi på fler än 20 orter i Sverige och har lika mycket själ och hjärta på alla ställen. Vi vet att behovet inom industribemanningen ser annorlunda ut i Falun eller i Skellefteå.

Vi har en intern industribemanningsgrupp som är specialiserade på branschen. Med våra unika lokala nätverk och rika kunskap om branschen är vi en oslagbar partner för dig som vill rekrytera eller bemanna personal.

Sedan starten har över 200.000 människor sökt jobb hos oss, chansen är stor att vi känner någon som är precis rätt för ditt företag. Vi jobbar bara med bra människor och vet att det är engagemanget som är nyckeln till framgång.

För dig som söker jobb har vi massor att erbjuda, oavsett om är på jakt efter ett jobb som Business Controller i Söderhamn eller som montör i Avesta. Vi prioriterar snabba och flexibla processer för både kandidat och företag.

Vi har det lilla företagets personlighet och de stora företagets affärsmässiga trygghet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Viktoria Lindquist
0733512764
Petter Lundgren
0733512707
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702