SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Wipro stärker sin AI-plattform för företag

Genom nytt partnerskap
Wipros AI-plattform för företag, Enterprise AI-Ready, drivs av Dell AI Factory med NVIDIA och kommer att dra nytta av Dell Validated Designs.

Samarbetet ger företag tillgång till teknik i toppklass och den senaste chipdesignen.

Wipro Limited, ett ledande företag inom teknik och konsulttjänster, tillkännager ett utökat samarbete med Dell Technologies för att integrera Dell AI Factory i Wipros Enterprise AI-Ready-plattform. Samarbetet ger bättre kostnadskontroll och riskhantering samtidigt som företag får tillgång till teknik i toppklass, vilket accelererar AI-användningen i moln-, datacenter- och edge-miljöer.

Wipros Enterprise AI-Ready-plattform kommer att dra nytta av Dell AI Factory med NVIDIA, inklusive Dell Validated Designs för generativ AI, vilket ger kraftfull GenAI-bearbetning för data utan att omfattande initiala investeringar krävs. Plattformen stöds av NVIDIA AI Enterprise-programvaruplattformen, som bygger på NVIDIA H100 Tensor Core GPU:er och NVIDIA Spectrum-X™ Ethernet-nätverksplattformen.

Wipro AI Control Center, ett avancerat orkestreringslager i Wipro Enterprise AI-Ready-plattformen, möjliggör en sömlös integrering av AI för IT och affärer, kommer nu att ge ökad kapacitet från Dell-infrastrukturen. Intelligent Control Center säkerställer smidig integrering av användningsfallsmodeller över hela AI-livscykeln, från pilot till produktion, och stödjer en ansvarsfull, säker och hållbar användning av AI genom att erbjuda robusta funktioner för styrning, observerbarhet och automatisering.

"Företag är angelägna om att använda sina egna data och affärssammanhang för att träna, finjustera och driftsätta AI på Dell-lösningar. Detta tillvägagångssätt integrerar effektivt avancerad AI i deras kärnverksamhetsprocesser och tar AI till data istället för att flytta data till AI", säger Jo Debecker, Managing Partner & Global Head, Wipro FullStride Cloud. "De lösningar vi har skapat inom ramen för detta samarbete kommer att hjälpa företag att uppnå nya nivåer av flexibilitet när de bygger sina företagsspecifika AI-ekosystem. Vårt mål är att göra AI-användning så effektiv, flexibel, tillförlitlig och hållbar som möjligt - vilket i slutändan bidrar till att främja användningen av AI på företagsnivå."

"I takt med att efterfrågan på AI-drivna lösningar fortsätter att öka, förnyar Dell sig på alla nivåer inom AI-teknikstacken för att leverera framtidssäkra datacenter", säger Denise Millard, Chief Partner Officer, Dell Technologies. "Genom att integrera Dell AI Factory i Wipros Enterprise AI-Ready-plattform ger vi kunderna en omfattande samling produkter, lösningar och tjänster för att accelerera deras AI-initiativ."

Dell AI Factory med NVIDIA förenar AI-optimerade tekniker, validerade och integrerade lösningar, experttjänster och bästa praxis för att hjälpa kunder att snabbare uppnå AI-resultat. Tillgång till branschens bredaste AI-portfölj ger kunderna målinriktad och repeterbar framgång för att driftsätta AI genom att beakta både tekniska och affärsmässiga krav.

Dells lösning finns tillgänglig för kunder att uppleva på Wipros FullStride Cloud Studio i Bengaluru.

För mer information, besök Wipro och Dell Global Partnership - Dell Alliance - Partner Ecosystem

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-09
Red Hat Enterprise Linux AI nu tillgänglig Felaktig konfiguration innebär riskHär får du köra berusad full(t) lagligt
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
2024-09-05
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
2024-09-04
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål