SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verizon Business deltar på IBC2024

5G förändrar innehållsskapande och distribution
Verizon Business deltar på IBC2024 för att visa hur deras tekniska lösningar ger programföretag, innehållsskapare och rättighetsinnehavare möjlighet att innovera och förbättra sina upplevelser för kunder och fans. Experter från Verizon Business kommer att finnas på plats för att diskutera hur detta bidrar till att möta branschens föränderliga behov när det gäller molnanvändning, behov av produktion på distans samt nya konsumtions- och leveransmodeller.

Verizon Business har installerat ett privat 5G-nätverk inom IBC Accelerator Zone i evenemangslokalen (RAI Amsterdam Convention Centre). Nätverket driver en banbrytande interaktiv upplevelse som utnyttjar AI för att skapa och leverera personligt anpassade höjdpunkter från sportevenemang till slutanvändare baserat på deras unika preferenser.

Denna innovativa demo kommer att visa hur den ultra-låga latensen i Verizons privata 5G-nätverk möjliggör nästan omedelbar innehållsbehandling, vilket ger programföretag möjlighet att leverera realtidsinnehåll direkt från spelplanen till tittare över hela världen.

- IBC2024 ger Verizon Business en möjlighet att ytterligare befästa sin unika position i att driva innovation inom media- och underhållningsindustrin. Genom att kombinera våra förstklassiga lösningar med vårt team av branschexperter kan organisationer både förbättra kundupplevelsen och maximera värdet av sitt innehåll. På IBC2024 strävar vi efter att föra engagerade diskussioner om hur Verizon Business driver industrin framåt genom att erbjuda personliga, sömlösa och högkvalitativa upplevelser till våra kunders publik över hela världen, säger Iris Meijer, Chief Product and Marketing Officer på Verizon Business.

Under konferensen kommer Meijer att tala med Mary Ann Halford, Principal på Halford Media Advisory, på huvudscenen, för att diskutera teknik för tillväxt inom media och underhållning. De får sällskap av Grant Nodine, SVP Technology på National Hockey League, för att diskutera hur media- och underhållningsindustrin i allt högre grad vänder sig till teknik för att driva effektivitet och tillväxt när det gäller innehållsleverans och publikengagemang.

Verizon Business har nominerats till två utmärkelser, inklusive IABM BaM Awards 2024 och IBC Innovation Awards, för Verizon Intelligent Broadcast Edge-lösningen – vinnarna kommer att tillkännages på plats.

Andra ledare från Verizon Business som deltar vid IBC2024 är:
• Josh Arensberg, Chief Technology Officer för Media & Entertainment på Verizon Business, som fortsätter sin roll som ordförande för IABM Board, en roll han utsågs till förra året.
• Tim Stevens, Global Leader, Strategic Innovation, Media & Entertainment på Verizon Business, som kommer att delta i en panel på IBC Showcase Theatre tillsammans med National Hockey League (NHL) för att diskutera hur Zixi och Verizon Business samarbetar för att leverera NHL-innehåll över 5G-nätverk, minska kostnaderna för programföretag och förenkla komplexa molnbaserade videoflöden.
• ErinRose Widner, Global Head of Business Strategy for Emerging and Creative Technologies, Media & Entertainment på Verizon Business, och nuvarande medlem i IBC Council, som leder ett GenAI IBC Accelerator-projekt som kommer att visas på IBC2024 i samarbete med branschledare som Paramount Global, Al Jazeera, Magnifi och Xansr Media. Projektet förbättrar direktsändningar genom att generera autentiskt och personligt innehåll.

För mer information om Verizon Business Media & Entertainment, besök:
https://www.verizon.com/business/solutions/industry/media-entertainment/

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-11
Maximera budgeten med begagnade städmaskiner
2024-09-10
Välkommen till SvetslärarmötetGibbsCAM 2025 är här!Få en inblick i vår värld!Bilprovningen säkrar kundnöjdhetenIT-Total storsatsar på Informationssäkerhet
2024-09-09
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
2024-09-05
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD