SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Välj truckar från välkända varumärken

Ett fördelaktigt beslut
Att investera i truckar från erkända varumärken är ett klokt beslut för företag som strävar efter effektivitet och säkerhet i sin verksamhet. Truckar från välkända tillverkare garanterar hög kvalitet, pålitlighet och lång livslängd, vilket har en positiv inverkan på produktiviteten och kostnadseffektiviteten.

Kvalitet och pålitlighet


När du köper truckar från etablerade varumärken, kan du vara säker på att du får en produkt som är testad och godkänd enligt strikta kvalitetsstandarder. Dessa truckar är byggda för att klara av tuffa arbetsförhållanden och intensiva användningscykler. Tillförlitliga maskiner minskar risken för driftstopp och reparationsbehov, vilket i sin tur minskar kostnaderna på lång sikt.

Avancerad teknik och funktionalitet


Välkända varumärken investerar kontinuerligt i forskning och utveckling för att förbättra sina produkter. Detta innebär att deras truckar ofta är utrustade med den senaste tekniken och erbjuder avancerade funktioner som förbättrar säkerheten och effektiviteten. Exempelvis kan moderna truckar inkludera ergonomiska funktioner, förbättrade säkerhetssystem och energieffektiva drivlinor.

Stöd och service


Ett stort plus med att välja truckar från erkända märken är det omfattande support- och servicenätverket som ofta medföljer. Detta inkluderar tillgång till originalreservdelar, utbildade tekniker och snabba servicelösningar. En bra serviceorganisation kan förlänga livslängden på din truck och säkerställa att den fungerar optimalt under hela dess användningstid.

Andrahandsvärde


Truckar från kända tillverkare behåller ofta sitt värde bättre än mindre kända märken. Detta kan vara fördelaktigt om du någon gång vill sälja eller byta ut dina truckar. Ett högre andrahandsvärde innebär att du kan få tillbaka en större del av din ursprungliga investering, vilket gör det mer ekonomiskt fördelaktigt i längden.

Miljöhänsyn


Många välkända trucktillverkare arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan från sina produkter. Detta innebär att deras truckar kan vara mer energieffektiva och ha lägre utsläpp än konkurrenternas. Genom att välja dessa märken kan ditt företag bidra till en mer hållbar verksamhet och minska sin miljöpåverkan.

Truckar från ‘ALPHA Material Handling’


ALPHA Material Handling erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa truckar från välrenommerade tillverkare som Linde, Toyota och BT, både nya och begagnade. Deras engagemang för kvalitet och kundnöjdhet innebär att du alltid kan räkna med pålitliga och effektiva lösningar för din materialhantering. Ta kontakt idag för att diskutera dina behov och få en offert.
Kontaktinformation
Postadress
Förråds­vägen 18
14440 Rönninge
Besöksadress
Förråds­vägen 18
14440 Rönninge
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556291-0298
Grundat: 1967
Anställda: 85
Välkommen till ALPHA Material Handling!

Vi är en fullserviceleverantör av truck- och materialhanteringstjänster, med fokus på inomhus- och utomhustruckar. Vi erbjuder försäljning, uthyrning av nya och begagnade truckar, truckförarutbildning, samt service och reparationer av truckar av samtliga märken, modeller och årgångar. Ursprunget till dagens verksamhet startades 1967.

Vi tar emot försäljnings- och serviceuppdrag i hela landet. Genom vårt rikstäckande nätverk av servicepartners kan erbjuda fullgod servicenivå oberoende av var kunden har sina verksamheter. Målet för oss på ALPHA är att erbjuda strålande kundservice, mycket snabb utryckning vid reparationsbehov och högkvalitativa maskiner vid uthyrning och försäljning. Allt detta för att fylla två viktiga ändamål:

- att du som kund känner att du får den support, återkoppling och hjälp som du vill ha
- att totalekonomin i din truckpark ska bli lägst bland alla truckleverantörer i landet

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2000

Kontakter

Dan Lorin
+46 08 88 88 97

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-08-29
EXO-T-22 från HiltiPFAS-fria smörjmedelNy teknik revolutionerar jordbruksbranschenNexer tilldelas fyrfaldigt ramavtalTrejons maskinkatalog för 2025 är här!
2024-08-28
Effektiv och stilren trapphusbelysningYale Linus L2En nödvändighet för proffs och hemmafixarenFrån idé till verklighetEn nödvändighet för dina grävskopor
2024-08-27
Prove Equipotential Bonding Flexibelt val för modern tillverkningEffektiva plasmaskärmaskinerNödvändiga för effektiva hydrauliska systemFörbättrad inomhusluft med Filtex
2024-08-26
Lindh Automation Celebrates 35 yearsFörsta Cometto i SverigeBilligaste hemförsäkringenEfterlängtad premiär hos SweconSveriges Industriella Arv
2024-08-23
PROFIBUS diagnostic tool "PB-Q One" Effektiva elverk och belysningsmasterFejkad podcast bakom nätfiskekampanjIfö Electric fyller 90 årSäkrar fossilfri uppvärmning