SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Utökar sina molnbasera­de säkerhetserbjudanden

Fortinet lanserar AI-driven plattform för molnsäkerhet
Genom att kombinera Laceworks ledande plattform för molnbaserat applikationsskydd med Fortinet Security Fabric levereras oöverträffad insyn och skydd över fler molnmiljöer.

Fortinet® (NASDAQ: FTNT), den globala ledaren inom cybersäkerhet som driver konvergensen mellan nätverk och säkerhet, meddelar idag den allmänna tillgängligheten av Lacework FortiCNAPP, en enda enhetlig, AI-driven plattform för att säkra allt från kod till molnet, allt från en enda leverantör.

"Lacework FortiCNAPP är baserad på Laceworks beprövade molnbaserade plattform för applikationsskydd med nära integration med Fortinet Security Fabric", säger John Maddison, Chief Marketing Officer på Fortinet.

"Vi är glada över att utöka våra molnbaserade säkerhetserbjudanden och tillhandahålla branschens mest omfattande, fullstack-molnsäkerhetsplattform som gör det möjligt för team att sömlöst eliminera risker över sina molnmiljöer".

Introduktionen av Lacework FortiCNAPP erbjuder ytterligare fördelar som sträcker sig bortom Laceworks ledande erbjudande, såsom automatiserad åtgärd och blockering av aktiva hot under körning, samt förbättrad insyn i FortiGuard Outbreak Alerts, som ger viktig information om nya och framväxande hot och de risker de medför inom en organisations miljö.

I takt med att kunder fortsätter att anamma molninfrastruktur och tjänster inser de att traditionella säkerhetsverktyg helt enkelt saknar de inbyggda funktioner som krävs för att hantera den skala, hastighet och dynamiska natur som molnet erbjuder. Säkerhetsteam står inför fundamentala utmaningar på grund av brist på tid för att hantera molnsäkerhet i stor skala, begränsad kunskap om molnsäkerhet, en ökning av molnsäkerhetsprodukter som gör lite för att hjälpa kunder att lösa problem, samt ett överväldigande antal varningar kring säkerhet och regelefterlevnad.

Med Lacework FortiCNAPP förenklar och förstärker Fortinet molnsäkerhet med en enhetlig plattform från en enda leverantör som sammanför flera verktyg för att avsevärt minska tiden det tar att upptäcka, prioritera, undersöka och svara på molnbaserade hot. Lacework FortiCNAPP introducerar en unik AI-metod som aldrig slutar lära sig, vilket maximerar molnsäkerhet med minimal tid och ansträngning för team inom utveckling, operations och säkerhet genom att automatiskt koppla riskinsikter med data om hot under körning, och säkerställa att de mest kritiska problemen prioriteras och åtgärdas.

Läs mer om Lacework FortiCNAPP.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-10-08
Nya banbrytande steg
2024-10-07
Så löser Siemens lagringsutmaningarBetalningsindustrin står inför en ny världsordning HMS Networks förvärvar PEAK-System Technik Nyheter från BrysselAWS skapar AI-driven superhjärna för Formel 1
2024-10-04
Moussi Montage lanserar ny serie Så kringgår spammarna skräppostfiltrenLeveransproblemen som hotar e-handelns tillväxtLanserar nya Optimizely Personalization Förvandlar kontor till nytt Scandic Go-hotell
2024-10-03
Moussi Montage Intro­ducerar nya fönstergaller Vinning satsar på "Närskrotat"OilQuick auktionerar ut rosa Grab John-skopa Gnosjö Automatsvarv­ning går mot strömmen Besök vår monter på Scanautomatic!
2024-10-02
Moussi Montage förbättrar smidstjänster The Future of Automation and DigitalizationOMP deltar i byggandet av en fiskväg Nytt strategiskt partnerskapASSA ABLOY på Skydd