SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Undvik vanliga misstag vid fasadmålning

Anlita en expert
En välmålad fasad är inte bara en fråga om estetik utan också om att skydda huset mot väder och vind. Att anlita en professionell fasadmålare kan göra stor skillnad i både utseende och hållbarhet.

Vad gör en fasadmålare?



En fasadmålare är specialiserad på att måla byggnaders ytterväggar. Deras arbete inkluderar att förbereda ytorna genom att rengöra, skrapa och spackla ojämnheter innan målning. De applicerar sedan primer och flera lager färg för att säkerställa en jämn och hållbar yta. Vissa fasadmålare kan också erbjuda tjänster som träskydd och impregnering.

Fördelar med att anlita en professionell fasadmålare



Att anlita en professionell fasadmålare innebär flera fördelar:

Kvalitetsarbete och hållbarhet: Professionella målare använder högkvalitativa material och tekniker som garanterar att färgen håller längre och ser bättre ut.

Tids- och kostnadseffektivitet: Även om det kan verka dyrt att anlita en professionell, kan det spara tid och pengar på lång sikt genom att undvika kostsamma misstag och reparationer.

Användning av rätt material och verktyg: Professionella målare vet vilka färger och verktyg som fungerar bäst för olika typer av ytor och väderförhållanden.

Så väljer du rätt fasadmålare



För att hitta en pålitlig fasadmålare bör du:

Kolla recensioner och omdömen: Läs recensioner på nätet och be om referenser från tidigare kunder.

Kontrollera erfarenhet och certifieringar: Se till att målaren har tillräcklig erfarenhet och relevanta certifieringar.

Begära offerter: Få offerter från flera målare för att jämföra priser och tjänster.

Förberedelser inför fasadmålning



Innan fasadmålningen påbörjas finns det några förberedelser att tänka på:

Rengöring: Rengör fasaden noggrant för att avlägsna smuts, mögel och gammal färg.

Reparationer: Fixa eventuella skador eller sprickor i fasaden.

Skydd: Täcka fönster, dörrar och andra ytor som inte ska målas.

Vanliga misstag att undvika



När det gäller fasadmålning finns det några vanliga misstag att undvika:

Dålig förberedelse: Undvik att skippa rengöring och reparationer, vilket kan leda till att färgen inte fäster ordentligt.

Användning av fel material: Se till att använda rätt typ av färg och verktyg för ditt specifika projekt.

Ignorera väderförhållanden: Måla inte under ogynnsamma väderförhållanden som regn eller extrem kyla.

Slutsats



Att anlita en professionell fasadmålare kan ge ditt hus ett nytt liv och samtidigt skydda det mot yttre påfrestningar. Genom att följa tipsen i denna artikel kan du säkerställa att du väljer rätt målerifirma och undviker vanliga misstag. Ge ditt hus den kärlek det förtjänar med en kvalitetsmålning!
Kontaktinformation

LP Måleri i Helsingborg AB

Postadress
Kärr­gatan 1
25230 HELSINGBORG
Region
Helsingborg
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556432-0249
Grundat: 1991
Anställda: 43
LP Måleri – vi sätter färg på tillvaron…

I mer än 25 år har LP Måleri satt färg på valda delar av omvärlden, främst i Skåne.

Dessutom har vi med åren byggt ut verksamheten med golvarbeten, fasadtvätt, klottersanering och auktoriserat fönsterunderhåll samt köks- och badrumsmontering.

LP Måleri är ett företag med anor och mycket gott rykte på marknaden. Såväl privatkunder i egna villor, radhus och bostadsrätter som professionella kunder inom nybyggnation och bland annat bostadsförvaltning finns bland våra nöjda uppdragsgivare.

Vi har kompetens inom all form av måleri och tapetsering såsom nybyggnads-, reparations- och ombyggnadsmåleri av bostäder och allmänna lokaler, villor, hyresfastigheter samt kontors- och industrilokaler invändigt såväl som utvändigt.

I dag finns vi lokaliserade på ett antal orter i södra och västra Skåne med sammanlagt ett 90-tal kunniga och hängivna medarbetare som gör sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med vårt uppdrag.

Kontakter

Martin Larsson
0706 - 034 159

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-19
Dana Lim utökar 4 tips för att optimera webbtrafiken Banbrytande broprojekt
2024-09-18
Montico har startat en helt ny utbildningsformMotviktstruckar - gör informativa valVi ses på Scanautomatic och ProcessteknikEnkelhet i fokus En livsviktig säkerhetsåtgärd
2024-09-17
Olsons skapar nya relationer MCS Hyrsystem väl­komnar Anders Siktning och separering med siktskoporAvancerad chipmontering och kapslingKyocera nu certifierad DMG MORI-partner
2024-09-16
Unik satsning med en rullande mässmonterLyfta tungt?Hur man snabbt fixar svetsporer?Neobo har godkänts Ny rapport understryker hotet
2024-09-13
Water Jet Sweden lanserar produktnyhet TransformatorstationerSalesforce går all in på AI-agenterVerizon Business deltar på IBC2024 Plattformar för att skapa innehåll och samarbeta