SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Undvik produktionsstopp och förseningar

Med en auktoriserad servicepartner för HEIDENHAIN
VEMU är en auktoriserad servicepartner för HEIDENHAIN och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom service och underhåll av HEIDENHAIN-styrsystem. Som specialister på HEIDENHAIN-system utför VEMU både akut och förebyggande service samt kinematikoptimering för CNC-maskiner. Dessutom tillhandahåller de reservdelar till HEIDENHAIN-styrsystem.

Akut service av HEIDENHAIN-styrsystem



Vid akuta driftstörningar på maskiner med HEIDENHAIN-styrsystem erbjuder VEMU snabb och tillförlitlig service. Företagets tekniker har erfarenhet av felsökning och reparation av dessa system och arbetar för att minimera stilleståndstiden. Tjänsten täcker allt från akuta problem med styrningen till komplexa systemfel och återställningar.

Förebyggande service för HEIDENHAIN-styrsystem



För att undvika oplanerade driftstopp erbjuder VEMU även förebyggande service på HEIDENHAIN-styrsystem. Regelbunden underhållsservice hjälper till att identifiera potentiella problem innan de leder till större driftstörningar. Genom inspektioner och kalibreringar säkerställs att maskinerna fungerar optimalt och med maximal driftsäkerhet.

Kinematikoptimering för CNC-maskiner



En viktig del av VEMUs tjänsteutbud är kinematikoptimering för CNC-maskiner med HEIDENHAIN-styrsystem. Genom att kalibrera och justera maskinens rörelseaxlar kan man förbättra precisionen och prestandan i bearbetningen. Optimeringen syftar till att minimera geometriska avvikelser och säkerställa hög noggrannhet i produktionen.

Försäljning av reservdelar



Som auktoriserad partner till HEIDENHAIN säljer VEMU även reservdelar för styrsystem och tillhörande komponenter. Kunder kan förlita sig på att de delar som levereras är originalkomponenter som är kompatibla med deras maskiner och system.

Sammanfattning



VEMU erbjuder ett komplett serviceutbud för företag med HEIDENHAIN-styrsystem. Tjänsterna omfattar akut och förebyggande service, kinematikoptimering samt försäljning av reservdelar, och riktar sig till att säkerställa att kundernas maskiner fungerar med hög tillförlitlighet och precision.
Kontaktinformation

Verktygsmaskiner i Ulricehamn AB

Postadress
Box 216
52325 Ulricehamn
Besöksadress
Fotås­gatan 1
52345 Ulricehamn
Region
Ulricehamn
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556730-9884
Grundat: 2007
Anställda: 4
VEMU är ett flexibelt företag, som förutom våra egna varumärken och agenturer jobbar märkesoberoende med nya och gamla verktygsmaskiner. Företaget är väl etablerat hos allt från enmansföretag till internationella fordonstillverkare. Ofta får vi förtroendet att sköta underhåll och reparationer på hela maskinparken oavsett märke och modell. .

VEMU är ett företag med inriktning på att serva och sälja verktygsmaskiner. Företaget består av ett antal personer med stor spetskompetens inom verkstadsbranschen. Vi har som mål att kunna erbjuda den bästa möjliga service till såväl stora som små kunder. Vi har goda kunskaper i hydraulik, pneumatik, mekanik, elektronik samt i ett antal olika styrsystem.

VEMU arbetar med:
Service och reparationer av styrda och manuella fräsmaskiner, svarvar och slipmaskiner.
Renovering av drivna verktyg och varvtalshöjare.
Försäljning av nya och begagnade maskiner för verkstadsbranschen.
Utföra flytt och installationer av maskiner.
Geometriska uppmätningar av maskiner.
Auktoriserad Heidenhain samarbetspartner

VEMU har som kvalitetspolicy att tillhandahålla verkstadsbranschen med service och försäljning av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. För att kunna tillgodose kundernas höga krav och behov på kompetent serviceorganisation, arbetar vi ständigt med kompetensutveckling och målstyrning.

Senaste annonser från Verktygsmaskiner i Ulricehamn AB

Se alla företagets 9 annonser »

Agenturer

GRUPPO PARPAS, Italien
Italiensk maskintillverkare med lång erfarenhet av bäddfräsar, portalfräsar, traversmaskiner med hög tekniknivå och avancerad 5-axlig teknik.
JAKOBSEN, Danmark
Planslipar

Kontakter

Martin Johansson
VD
+46 (0)321 531 361
Torbjörn Johansson
Servicetekniker
+46 (0)321 531 360
Pär Salomonsson
Försäljning
+46 (0)727416014
Christer Andersson
Servicetekniker Heidenhain
+46 (0)70 819 33 70

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-19
4 tips för att optimera webbtrafiken Banbrytande broprojekt
2024-09-18
Montico har startat en helt ny utbildningsformMotviktstruckar - gör informativa valVi ses på Scanautomatic och ProcessteknikEnkelhet i fokus En livsviktig säkerhetsåtgärd
2024-09-17
Olsons skapar nya relationer MCS Hyrsystem väl­komnar Anders Siktning och separering med siktskoporAvancerad chipmontering och kapslingKyocera nu certifierad DMG MORI-partner
2024-09-16
Unik satsning med en rullande mässmonterLyfta tungt?Hur man snabbt fixar svetsporer?Neobo har godkänts Ny rapport understryker hotet
2024-09-13
Water Jet Sweden lanserar produktnyhet TransformatorstationerSalesforce går all in på AI-agenterVerizon Business deltar på IBC2024 Plattformar för att skapa innehåll och samarbeta