SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Två nya delägare i Westander

Tim Westander och Kajsa Ljungberg blir delägare
Kajsa Ljungberg och Tim Westander är nya delägare i pr-byrån Westander, som därmed har totalt 25 anställda som delägare. Westanders delägare har arbetat i genomsnitt tio år i företaget.

– Jag är stolt och glad över förtroendet. Delägarskapet gör mig om möjligt ännu mer motiverad i mitt arbete för att fler företag ska driva ett strategiskt hållbarhetsarbete och se affärsnyttan i att kommunicera om det, säger Kajsa Ljungberg.

Kajsa Ljungberg har jobbat två år på Westander. Hon är tidigare kommunikationsansvarig på Friluftsfrämjandet och ingår i enheten Westander Hållbarhet.

– Det känns väldigt bra att äga en del av det företag som jag jobbar och tror på. Jag är stolt över att ha fått erbjudandet, säger Tim Westander.

Tim Westander har jobbat ett halvår på Westander och är son till företagets vd Patrik Westander. Han är tidigare affärsanalytiker på marknadsundersökningsföretaget Nepa och ingår i Westanders ledningsgrupp.

– Jag är glad att så många kollegor väljer att investera i Westander, inte minst för att delägarskap uppmuntrar till långsiktighet. Vårt tillväxtmål är att fördubbla byråintäkten på sju år och skapa ännu mer samhällsnytta, säger vd Patrik Westander.

Westanders byråintäkt har de senaste tio åren ökat med 9 procent i årsgenomsnitt, från 28 miljoner kronor 2013 till 67 miljoner 2023. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Westander grundades år 2000 av två bröder, Henrik och Patrik Westander, den ena fredsaktivist och den andra oljebolagsdirektör. Pr-byrån ägs fortfarande till största delen av grundarna.

Läs mer om Westanders ägande.

För mer information, kontakta:
Patrik Westander, vd på Westander, 073-687 82 55, patrik@westander.se

Beställ kostnadsfritt enstaka exemplar av Pr-handboken 2024 eller ladda ner den här.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-04
Så blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex EcotecsManitou för hela slanten Rockpanel stärker sitt engagemang Innovation, utbildning och gemenskap i fokus
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder
2024-08-30
New structure in PROFIBUSRobotCenter Laxå AB säljer ny stationBevegos resa fortsätterStörsta hamn­utbyggnaden på 40 årBerghs och Svensk Form skapar designutbildning
2024-08-29
Träffa Fabeo på Entreprenad Live!Nya nödutrymnings­beslag från ASSA ABLOYAnpassningsbara RGB-lampor Digitala tvillingar ökar effektivitet & hållbarhet Starkt momentum i flera delar av CapSeks portfölj