SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

STRATO förbättrar WordPress-hosting

Med AI-assistent och ökad prestanda
STRATO har lanserat ett nytt och förbättrat webbhotell med WordPress som inkluderar en AI-assistent och kraftfulla ARM Ampere Altra Max-processorer. Den nya lösningen erbjuder snabbare prestanda, enklare skapande av hemsidor och förstklassig säkerhet.

Den nya AI-assistenten gör det enkelt att skapa moderna hemsidor på bara några få steg. Med de kraftfulla ARM Ampere Altra Max-processorerna får användarna upp till fem gånger snabbare leverans av tjänster och innehåll.

STRATO:s uppdaterade WordPress-hosting är en kraftfull och lättanvänd lösning som gör det möjligt att skapa en professionell WordPress-hemsida utan några förkunskaper. Hemsidorna kan enkelt anpassas och utökas efter behov, och pluginet Security samt WPScan garanterar maximal säkerhet. Detta gör att frilansare kan fokusera på sin kärnverksamhet utan att behöva oroa sig för tekniska detaljer.

Nya funktioner i STRATO:s webbhotell för WordPress:

● AI-onboarding - Skapa en professionell hemsida med några klick: AI-assistenten hjälper dig att skapa din hemsida i sex enkla steg. Baserat på en kort inmatning av syfte, namn, önskade funktioner och en beskrivning, föreslår AI-assistenten passande designmallar och lägger till nödvändiga plugins och initialt innehåll. Hemsidemallarna inkluderar undersidor, navigering, sidhuvud, sidfot samt passande text- och bildinnehåll, skapat med hjälp av ChatGPT 4.0 och DALL-E 3. Verktygen gör det enkelt att ytterligare anpassa mallarna efter behov.
● Intuitiv instrumentpanel: Den nya instrumentpanelen ger användarna ett enkelt sätt att konfigurera hemsidan genom att visa viktiga och rekommenderade uppgifter och länkar. För redan skapade sidor finns också ett designbibliotek med färdiga sektioner och sidor som kan publiceras med ett klick.
● Kunskapsöverföring via AI-stödd chattfunktion: Chattfunktionen fungerar som en virtuell assistent som svarar på användarnas frågor i realtid. Den har tillgång till den omfattande kunskapsdatabasen på wordpress.org och hjälper användarna att lösa problem, utforska nya funktioner och få värdefulla insikter.
● Säker hemsida med pluginet ”Security”: Säkerhetspluginet från IONOS Group ger hemsidan ett omfattande skydd. Pluginet övervakar statusen för SSL-certifikatet och erbjuder ytterligare sofistikerade skyddsåtgärder: Till exempel skyddar ”Security” WordPress-inloggningen. Pluginet kan även användas för att avaktivera inloggning med e-postadressen samt kontrollerar i bakgrunden om inloggningsuppgifterna har äventyrats. Tillägget avaktiverar också XML-RPC i WordPress - ett populärt mål för attacker mot WordPress - och förhindrar med denna åtgärd en särskilt ofta använd attackvektor.
● WPScan - daglig sårbarhetskontroll: WPScan kontrollerar dagligen plugins och teman för att upptäcka sårbarheter. Om ett potentiellt hot upptäcks, föreslår verktyget uppdateringar eller korrigeringar, eller rekommenderar tillfällig avaktivering. Plugins och teman kontrolleras redan vid installationen, vilket informerar användarna om befintliga säkerhetsrisker och hjälper till att undvika farliga installationer. . Grunden för kategoriseringen av hotet är den aktuella CVSS-poängen.
● Managed WordPress Hosting - Automatiska uppdateringar: Managed Updates håller WordPress-webbplatser uppdaterade och minimerar säkerhetsproblem. De gäller för WordPress, WordPress teman, WordPress plugins och WordPress PHP.
● E-handelsboost med WooCommerce: Pluginet WooCommerce erbjuder kraftfull e-handelsfunktionalitet med korta laddningstider för en smidig webbshopupplevelse.

”Många av våra kunder har höga krav på hastighet och prestanda för sina webbplatser och webbshoppar. Med vår uppdaterade WordPress-hosting med integrerat AI-stöd förbättrar vi prestandan massivt och uppfyller deras behov av enkla och pålitliga lösningar,” säger Claudia Frese, VD för STRATO AG.

För att möta olika behov erbjuder STRATO flera prisplaner. "Basic"-paketet är gratis i tre månader och kostar sedan 29 kronor per månad. "Plus"-paketet är helt gratis under det första året och kostar sedan 59 kr per månad. "Pro"-paketet och "E-Commerce"-paketet kostar 10 kr i månaden under det första halvåret och kostar därefter 99 respektive 159 kronor per månad.

Mer information finns på STRATO WordPress Webbhotell

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-04
Så blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex EcotecsManitou för hela slanten Rockpanel stärker sitt engagemang Innovation, utbildning och gemenskap i fokus
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder
2024-08-30
New structure in PROFIBUSRobotCenter Laxå AB säljer ny stationBevegos resa fortsätterStörsta hamn­utbyggnaden på 40 årBerghs och Svensk Form skapar designutbildning
2024-08-29
Träffa Fabeo på Entreprenad Live!Nya nödutrymnings­beslag från ASSA ABLOYAnpassningsbara RGB-lampor Digitala tvillingar ökar effektivitet & hållbarhet Starkt momentum i flera delar av CapSeks portfölj