SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Southco lanserar gångjärn E6-73

För infälld montering med konstant vridmoment
Southco lanserar E6-73 gångjärn för infälld montering med konstant vridmoment i rostfritt stål för optimal prestanda och optimal yta.

Southco är glada över att presentera en infälld version av sitt populära E6-gångjärn med konstant vridmoment.

E6-73-gångjärnet i rostfritt stål med konstant vridmoment ger alla fördelarna från ett vridmomentsgångjärn i kombination med korrosionsbeständighet och låg profil, vilket gör det till en idealisk lösning för den som vill maximera säkerhet, livslängd och estetik. Det klarar ett högt vridmoment för krävande applikationer samtidigt som det behåller sin låga profil. Tillsammans ger alla dessa fördelar i E6-73 Twist-Mount Hinge en hållbar lösning för en mängd olika applikationer.

Säkerhet har högsta prioritet när det gäller våra gångjärn med konstant vridmoment. Dessa gångjärn garanterar att en lucka aldrig slås igen även om användaren släpper taget, vilket resulterar i färre olyckor, ökad bekvämlighet och bättre känsla när man hanterar en lucka. E6-73-gångjärnets utformning med trumma minskar antalet bindningspunkter och ger en slät yta när luckan är stängd.

Ju mer komplicerad en design är, desto mer sannolikt är det vanligtvis att den misslyckas. Med E6-73-gångjärnet förhindras detta genom en hållbar, korrosionsbeständig konstruktion av rostfritt stål som skyddar den inre mekanismen från miljöslitage. Samtidigt har det en motståndskraft mot saltstänk på mer än 500 timmar. Sammantaget håller E6-73 även under de svåraste förhållanden en lång livslängd.

Det twist-and-flush monterade E6-73 gångjärnet förhöjer estetiken på alla enheter där det används.

Utformningen med infällda trumman gör att gångjärnet håller sig på samma nivå som ytan en används på vilket ger en kontinuerligt slät yta. Korrosionsbeständigheten säkerställer också att den förblir som ny under hela sin livslängd. Vridmomentet bidrar till att ge en kvalitetskänsla till vilken lucka som helst oavsett vikt. Det säkerställer smidig rörelse och eliminerar tyngdfaktorn så att användare kan komma åt det på det sätt som är mest praktiskt för dem.

Det infällda gångjärnet E6-73 i rostfritt stål med konstant vridmoment kombinerar säkerhet, hållbarhet och estetik i ett praktiskt paket med låg profil som enkelt integreras i en mängd olika utformningar.

Korrosionsbeständighet förlänger dess livslängd även under extrema förhållanden och bibehåller ett optimalt utseende genomgående.

Oavsett applikation erbjuder E6-73 gångjärnet en lösning som är byggd för att hålla och se bra ut på samma tid.

av Charlie Barrett, eCommerce Marketing Strategist, Southco, Inc.

www.southco.com

Southco Manufacturing Limited
Touch Point
Wainwright Road
Warndon, Worcester WR49FA
UK
Ulrike STURMAN
Telefon: +44 (0)1905 346567
Fax: +44 (0)1905 346501
usturman@southco.com

Southco Manufacturing Limited
Touch Point
Wainwright Road
Warndon, Worcester WR49FA
UK
Florrie Tingle
Telefon: +44 (0)1905 346567
Fax: +44 (0)1905 346501
ftingle@southco.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-26
Ny tjänst för återbruk av ljudabsorbenterVad är egentligen hög­hastighetsbearbetning?Fossilfria leveranser från Wolt Bostaden viktigaste framtidsfråganDet eviga livet för elbilsbatterier närmar sig
2024-06-25
ISCAR LOGIQ6TURN - NYA unika svarvskär Modernt tillverkningssätt för framtidens industriProdukter som sprider glädjeNytt produktsortimentLanserar avancerad kaffebryggningslösning
2024-06-24
Boardingen är öppenSwecon uppdaterar sin maskinflottaVärmekameror vs. pyrometrarInstallation av MiR600 hos Weland PlasticEtt måste för framtidens industri
2024-06-21
Undvik vanliga misstag vid fasadmålning
2024-06-20
Tålighet och avancerad teknik kombineratServicetekniker på Swecon i Staffanstorp!Heta försök på Swerim med salt i fokus20-årig funktionsgaranti för...Stora elbehov, men få företag har information