SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

SOTI fördjupar sam­arbetet med Frölunda HC

Uppgradera till Platinumsponsor
Globala mobilitetsföretaget SOTI förlänger och förstärker sitt partnerskap med Frölunda HC inför säsongen 2024/2025. SOTI, med nordiskt huvudkontor i Göteborg, har varit stolt sponsor av Frölunda HC sedan 2018. I år fördjupar man sitt engagemang ytterligare genom att uppgradera till Platinumsponsor.

SOTI, med rötter och globalt huvudkontor i Kanada, genomsyras av en stark passion för ishockey. Inför den stundande säsongen 2024/2025, stärker man nu sitt engagemang för sporten i Sverige genom ett utökat samarbete med SHL-klubben Frölunda HC.

"Att bli Platinumsponsor för Frölunda HC är ett naturligt steg för oss," säger Stefan Spendrup, Nord- och Västeuropachef på SOTI. "Ishockey är djupt förankrat i vår företagskultur och främjar laganda och gemenskap. Det fördjupade partnerskapet med Frölunda HC ger oss inte bara möjlighet att stötta laget utan också skapa unika upplevelser för våra kunder och partners som delar vår kärlek till hockey."

SOTI är nu officiell MVP-partner för Frölunda HC:s damlag. Vid varje match kommer en spelare att belönas med ett SOTI-sponsrat pris som hyllar exceptionella prestationer och engagemang på isen. SOTI har dessutom blivit officiell statistikpartner för Frölunda HC:s herrlag. SOTI kommer att använda sin tekniska expertis för att stödja laget genom att dela spelar- och matchstatistik på sociala medieplattformar som LinkedIn och Instagram, vilket engagerar fans och förbättrar den digitala upplevelsen.

Mats Grauers, ordförande i Frölunda HC, kommenterade det förnyade partnerskapet: "”Kontinuitet är viktigt i vår förening och vi värdesätter långa relationer med våra partners. Det känns både roligt och utvecklande att SOTI vill fortsätta att satsa med oss och även växla upp sitt partnerskap ytterligare en nivå. SOTI:s varumärke fick stor uppmärksamhet under junior-VM som avgjordes i Göteborg och jag tror att ännu fler kommer att kunna skapa en koppling till företaget när det fortsätter att synas i Scandinavium, men tillsammans med oss. Vi vinner tillsammans.”

För mer information, besök Frölunda HC officiella webbplats.

Kontakt
Stefan Spendrup, Nord- och Västeuropachef SOTI, Stefan.Spendrup@soti.net, +46 707-96 56 89

Mats Grauers, ordförande Frölunda HC, mats.grauers@frolundahockey.com



SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-12
Optimera din industri med realtidsmätning Belano nya RAS Turbo 2 Plus CompactHåll truckarna i toppskickKyndryl öppnar nytt kontor Nya pneumatiska ventiler från Emerson
2024-09-11
Plastkapslingar XXL för stora idéer!Möt oss i PiteåMirka lanserar batteri­driven bandslipmaskinEffektivare märkningsprocess Automatiserad logistik
2024-09-10
Välkommen till SvetslärarmötetGibbsCAM 2025 är här!Få en inblick i vår värld!Bilprovningen säkrar kundnöjdhetenIT-Total storsatsar på Informationssäkerhet
2024-09-09
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"