SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Smekab Citylife lanserar nya hållbara möbler

För offentlig utemiljö
Smekab Citylife fortsätter att utveckla sortimentet av närproducerade produkter för offentlig utemiljö. Som ett led i att stärka sin position på marknaden som leverantör och tillverkare av hållbara parkmöbler, lanserar företaget nu en helt ny möbelfamilj samt flera nya tillskott i de redan populära möbelserierna.

Under våren introducerade Smekab Citylife flera nyheter i sitt möbelsortiment för att möta marknadens behov av högkvalitativa parkmöbler med lång livslängd till konkurrenskraftiga priser.

Höstens nyheter lovar att leverera även de på en hög nivå. Nu lanseras den helt nya möbelfamiljen Dagny, samt flera spännande möbelvariationer inom den hyllade serien Hulda.

Dagny - Tidlös Enkelhet
Den nya möbelserien Dagny är designad för att skapa inbjudande och funktionella offentliga utemiljöer. Med sitt tidlösa formspråk, goda komfort och hållbara materialval, är Dagny-möbler ett perfekt tillskott till stads-, park- och gårdsmiljöer. Serien inkluderar bänkar, soffor och bord i varierade utföranden.

Nya Tillskott i Hulda-serien
Populära Hulda-serien, känd för sina generösa former och omtänksamma design fokuserad på tillgänglighet, utökas nu med stol, tillgänglighetsanpassat bord och modulär bänk i varierade utföranden. Hulda är idealisk för både den moderna och traditionella utemiljön.

Hållbarhet i fokus
Hållbarhet ligger grundat i vårt DNA, därför tillverkar vi nu alla våra möbler lokalt i vår fabrik i Önnestad. Vår produktion är 100 % fossilfri, vilket bland annat innebär att vi inte använder några fossila bränslen i tillverkningsprocessen. Detta är en del av vårt löfte att bidra till en mer hållbar framtid.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Sandra Lööv, Head of Marketing, Smekab Citylife
E-post: sandra.loov@smekabcitylife.se, Telefon: +46 (0)730 63 84 71

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-19
Dana Lim utökar 4 tips för att optimera webbtrafiken Banbrytande broprojekt
2024-09-18
Montico har startat en helt ny utbildningsformMotviktstruckar - gör informativa valVi ses på Scanautomatic och ProcessteknikEnkelhet i fokus En livsviktig säkerhetsåtgärd
2024-09-17
Olsons skapar nya relationer MCS Hyrsystem väl­komnar Anders Siktning och separering med siktskoporAvancerad chipmontering och kapslingKyocera nu certifierad DMG MORI-partner
2024-09-16
Unik satsning med en rullande mässmonterLyfta tungt?Hur man snabbt fixar svetsporer?Neobo har godkänts Ny rapport understryker hotet
2024-09-13
Water Jet Sweden lanserar produktnyhet TransformatorstationerSalesforce går all in på AI-agenterVerizon Business deltar på IBC2024 Plattformar för att skapa innehåll och samarbeta