SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Skydda din båt när den ligger på land

Presenningar från Moory
När båtsäsongen är över och båten tas upp på land, är det avgörande att den skyddas på rätt sätt. Oavsett om båten tas upp på hösten för att sjösättas igen på våren, eller om den står på land under en längre tid, är en bra båtpresenning en viktig investering för att förhindra skador från väder och vind. Moory erbjuder högkvalitativa presenningar som håller din båt i toppskick mellan sjösättningarna.

Vikten av att skydda båten året runt
När båten ligger på land under flera månader utsätts den för varierande och ibland extrema väderförhållanden. Höstregn, vinterkyla och vårsol kan alla påverka båtens skick negativt om den inte är ordentligt skyddad. Snö och is kan leda till onödig belastning på båten, medan fukt kan orsaka mögel och korrosion. En presenning av god kvalitet säkerställer att båten är skyddad från dessa element och minskar risken för skador som kan kräva kostsamma reparationer.

Moory erbjuder ett brett sortiment av presenningar som är anpassade för att klara det nordiska klimatets påfrestningar. Deras presenningar är tillverkade av slitstarka, UV-skyddade och vattentäta material som skyddar båten effektivt mot både fukt och smuts. Med förstärkta kanter och extra öglor för enkel fastsättning, ser du till att presenningen sitter säkert oavsett väder.

För industrin och båtägare – en pålitlig lösning
Moorys presenningar passar lika bra för privatpersoner som för marina industrier och verkstäder. Att kunna erbjuda pålitligt skydd för båtar under den tid de ligger på land är avgörande för varv och båtuppläggningsplatser. För företag som vill ge sina kunder en extra trygghet kan Moorys presenningar vara ett självklart val. De ger ett professionellt skydd som håller båtarna i bästa möjliga skick inför nästa sjösättning.

Hitta rätt presenning hos Moory
På Moorys hemsida hittar du professionell hjälp oavsett produkt, kontakta supporten om du vill säkerställa den perfekta modellen för din specifika båt. Moorys webbplats erbjuder också detaljerade produktbeskrivningar och användbara guider som gör det enkelt att hitta rätt produkt.

En smart investering inför nästa säsong
Att skydda sin båt under den tid den står på land är avgörande för att undvika onödigt slitage och skador. Genom att investera i en kvalitativ presenning från Moory kan du känna dig trygg med att din båt är i gott skick när det är dags att sjösätta den igen. Besök Moory.se för att utforska deras breda sortiment av båtpresenningar och andra tillbehör för att hålla din båt i bästa skick, året runt.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-19
4 tips för att optimera webbtrafiken Banbrytande broprojekt
2024-09-18
Montico har startat en helt ny utbildningsformMotviktstruckar - gör informativa valVi ses på Scanautomatic och ProcessteknikEnkelhet i fokus En livsviktig säkerhetsåtgärd
2024-09-17
Olsons skapar nya relationer MCS Hyrsystem väl­komnar Anders Siktning och separering med siktskoporAvancerad chipmontering och kapslingKyocera nu certifierad DMG MORI-partner
2024-09-16
Unik satsning med en rullande mässmonterLyfta tungt?Hur man snabbt fixar svetsporer?Neobo har godkänts Ny rapport understryker hotet
2024-09-13
Water Jet Sweden lanserar produktnyhet TransformatorstationerSalesforce går all in på AI-agenterVerizon Business deltar på IBC2024 Plattformar för att skapa innehåll och samarbeta