SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Skapa en inbjudande atmosfär med rätt ljus

Anpassa belysningen efter miljön
Hotellbelysning spelar en avgörande roll för att skapa den perfekta atmosfären som gästernas upplevelse bygger på. Rätt belysning kan förvandla ett hotell till en minnesvärd destination, där både funktion och estetik samverkar för att skapa en unik och trivsam miljö.

Vad är hotellbelysning?


Belysning för hotell avser den specifika typen av belysning som används i hotellmiljöer för att uppfylla olika behov, från att skapa en inbjudande atmosfär i lobbyn till att erbjuda praktisk och behaglig belysning i gästrummen. Den rätta belysningen kan också bidra till att förbättra gästernas upplevelse genom att underlätta arbete, läsa eller bara slappna av.

Vad skiljer hotellbelysning från annan belysning?


Hotellbelysning skiljer sig från annan belysning genom sitt fokus på både funktionalitet och design. Belysningen måste vara tillräckligt stark för att möjliggöra aktiviteter som arbete eller läsning, men samtidigt mjuk och stämningsfull för att skapa en avslappnad atmosfär. Detta kräver en noggrann balans och ofta en kombination av olika ljuskällor, såsom LED-lampor, spotlights och dekorativa armaturer.

Effektiv belysning i hotellrum


Hotellrum kräver en belysning som är flexibel och anpassningsbar. Med LED-belysning kan gästerna enkelt justera ljusets intensitet för att passa deras behov, vilket förbättrar både trivseln och sömnkvaliteten. Dessutom bidrar LED-lampor till lägre energiförbrukning och minskade driftkostnader för hotellet, vilket gör dem till ett mer hållbart val.

Belysning för gemensamma utrymmen


I områden som lobby, restaurang och korridorer är det viktigt att skapa en välkomnande och säker miljö. Här kan en kombination av accentbelysning och allmänbelysning hjälpa till att framhäva arkitektoniska detaljer och skapa en inbjudande atmosfär som får gästerna att känna sig som hemma.

Hållbarhet och energibesparing


Moderna hotell lägger stor vikt vid hållbarhet, och valet av energieffektiv belysning som LED är avgörande. LED-lampor inte bara reducerar energiförbrukningen utan minskar också behovet av frekvent underhåll, vilket är en stor fördel för hotell som vill hålla nere kostnaderna och samtidigt bidra till en bättre miljö.

Belysning för hotell med Stockholms Ljusbutik


Att välja rätt belysning för hotell är en viktig investering i gästernas upplevelse och hotellets image. Genom att använda kvalitativ och energieffektiv belysning kan hotell skapa en atmosfär som gästerna minns och uppskattar. Kontakta Stockholms Ljusbutik för att få expertråd och upptäcka deras breda utbud av belysningslösningar som passar just ditt hotell.
Kontaktinformation

Stockholms Ljusbutik (Formatic AB)

Postadress
Fleming­gatan 17
11226 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
5565842738
Grundat: 2003
Anställda: Ej angivet
Vi är familjeföretaget som brinner för belysning, lampor och inredning sedan vi grundades år 2003. Vi håller oss ständigt uppdaterade gällande trender och nya designers och kan erbjuda mängder av alternativ från välkända leverantörer. Hos oss hittar du allt från lysrörslampan till den pampiga ljuskronan.

Kontakter

Kundtjänst
086542900

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-30
Scania först i sin branschBetydelsen av lokala aktörer för återvinning Cat och Komatsu reservdelar Pilotprojekt visar på stora möjligheter Fem år för Swerocks ECO-Betong
2024-09-27
Tillverkning och kvalitetssäkring SVEAT instiftar ett nytt stipendium QNAP lägger till Airgap+Pagero utnämnd till en ledareViktigaste utmaningarna med regelefterlevnad
2024-09-26
Marknadens bästa stångstål Automatiserad lösning Bättre sikt och säkrare arbetsplats Bosch Professionals första 18V-cirkelsågUnik miljömärkning lanseras
2024-09-25
Lasermoduler inom träindustrinLG rekryterar ny säljchef Volvo CE förser grävmask­iner med hybridteknikNya korkbaserade membran Högpresterande hydrauliska lösningar
2024-09-24
Kulventiler för högtrycks­applikationer med vätgasJernbro och Veltec ledande leverantörerRätt val av reklammaterialLanserar Intergraph Smart® 3D Version 14 ServiceNow har ingått nytt samarbete