SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Siktning och separering med siktskopor

Siktskopor – En mångsidig lösning för materialhantering
Siktskopor är ett viktigt redskap för materialhantering inom bygg, rivning och återvinningsindustrier. Genom att möjliggöra snabb och effektiv separering av olika material, hjälper dessa skopor till att spara både tid och resurser. DL Maskin erbjuder ett brett sortiment av siktskopor som passar till olika maskiner och användningsområden.

Vad är en siktskopa?


En siktskopa är ett redskap som fästs på en grävmaskin eller hjullastare och används för att sortera och separera material. Skopans konstruktion gör att olika fraktioner av material, som stenar, sand eller byggavfall, kan siktas på plats. Siktskopor är designade med en trumma eller roterande valsar som låter material passera genom öppningar av olika storlekar, vilket underlättar sortering.

Användningsområden för siktskopor


Siktskopor har en mängd olika användningsområden, vilket gör dem populära inom en rad industrier:

Återvinning: Sortering och återvinning av bygg- och rivningsmaterial på plats, vilket minskar behovet av transporter och deponering.
Schaktarbete: Används för att separera schaktmassor och förbereda markmaterial inför vidare bearbetning eller återanvändning.
Kompostering och jordproduktion: Siktskopor är effektiva för att sortera och bearbeta kompost och matjord, vilket gör dem användbara inom jordbruk och trädgårdsarbete.

Fördelar med siktskopor


Siktskopor erbjuder flera fördelar som gör dem till ett värdefullt verktyg inom materialhantering:

Tidsbesparing: Eftersom materialet kan siktas och sorteras direkt på plats, minskar det behovet av ytterligare utrustning eller transporter.
Mångsidighet: De kan hantera en mängd olika material, inklusive sten, sand, gips, kompost och till och med frusna massor.
Kostnadseffektivitet: Genom att minska behovet av att transportera material bort från arbetsplatsen och istället återanvända det direkt, minskas både materialkostnader och miljöpåverkan.

Lättanvänd och hållbar


Moderna siktskopor är byggda för att vara lätta att använda och kräver minimalt underhåll. De har ofta fettsmorda lager och robusta hydraulmotorer, vilket ger en lång livslängd även vid tuffa förhållanden. Många siktskopor är också utformade med låg vikt och hög kapacitet, vilket gör dem lättmanövrerade och effektiva.

Multavex siktskopor från DL Maskin


DL Maskin erbjuder ett stort utbud av siktskopor som är anpassade för olika arbetsuppgifter. Med skopor från välkända tillverkaren MultaVEX och kan leverera lösningar som är optimala för både små och stora projekt. Oavsett om det handlar om att separera återvinningsmaterial eller sikta schaktmassor, har DL Maskin en siktskopa som möter behoven.

Kontakta DL Maskin


För att hitta rätt siktskopa för ditt projekt och dra nytta av deras breda sortiment av rivningsutrustningar, kontakta DL Maskin idag. Deras team av experter hjälper dig att välja rätt lösning för dina behov, oavsett om du arbetar inom återvinning, bygg eller industri.
Kontaktinformation

Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Postadress
Rissgårds­vägen 3 C
79177 Falun
Region
Falun
Dalarnas län
Sverige
Organisationsnummer:
559050-8718
Grundat: 2016
Anställda: 2
Välkommen till Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Vi har över 30 års erfarenhet med Montabert hydraulhammare!
Danielsson & Lissbackas Maskin AB är ett företag med lång erfarenhet då vi har jobbat med Montabert. Som återförsäljare av Montaberts premium-hydraulhammare erbjuder vi fullservice från första samtalet till dess att hammaren är monterad på grävmaskinen.

DL Maskin är numera återförsäljare av Rotars produkter i Sverige. Rotar har länge varit en del av de ledande företagen när det kommer till att bistå med produkter till företag somjobabr med anläggning.

Vi är också återförsäljare av MultaVEX VIBRA. Enkel konstruktion och tillförlitlig funktionsprincip: en kamaxel som förflyttar stängerna i botten av siktskopan i olika tak.

Välkommen att kontakta oss!


Senaste annonser från Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Se alla företagets 19 annonser »

Kontakter

Peter Lissbackas
070 - 657 40 90
Catharina Bolmer
0703245536

Filmer

DL Maskin - Montabert

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-11
Mirka lanserar batteri­driven bandslipmaskinEffektivare märkningsprocess Automatiserad logistik Castrol lanserar en kampanjLK 534 ThermoFill® EA
2024-09-10
Välkommen till SvetslärarmötetGibbsCAM 2025 är här!Få en inblick i vår värld!Bilprovningen säkrar kundnöjdhetenIT-Total storsatsar på Informationssäkerhet
2024-09-09
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
2024-09-05
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD