SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

ServiceNow har ingått nytt samarbete

Med Handelshögskolan i Stockholm
ServiceNow, en av världens ledande mjukvaruföretag inom IT- och AI-lösningar, har ingått ett nytt samarbete med Handelshögskolan i Stockholm för att stärka kopplingen mellan branschen och skolvärlden och erbjuda värdefull exponering och insyn i AI-plattformar och företagsprogramvara.

Samarbetet syftar att öka kompetensen om AI hos de studerande och branschen, vilket i förlängning kan stärka den svenska konkurrenskraften på marknaden.

Handelshögskolan i Stockholm (SSE) är glada att välkomna ServiceNow till sitt Corporate Partnership Program. ServiceNows expertis inom AI-driven affärstransformation kommer att ge värdefulla insikter till både forsknings- och utbildningsprogram på SSE.

ServiceNow, AI-plattformen för affärstransformation är ett USA-grundat företag och har över 24 000 anställda världen över, inklusive i Sverige. I samarbete med Handelshögskolan i Stockholm, syftar ServiceNow till att fördjupa kopplingen mellan akademi och industri, vilket ger värdefull exponering för företagsprogramvara och AI-plattformar.

"Vi är stolta över att tillkännage vårt nya partnerskap med SSE. Eftersom teknologin är inbäddad i alla branscher nuförtiden kommer teknologins möjligheter att öka förändringar, konkurrens och utmaningar för alla", säger Victoria Rosell, landschef Sverige, ServiceNow. "Genom att investera i och genom att kombinera krafter med lokala institutioner som SSE strävar vi efter att stärka framtiden för deras studenter och program, och våra kunder, partners och anställda. Genom detta partnerskap ser vi fram emot att engagera oss med SSE:s begåvade studenter och fakulteter för att utforska nya idéer, utveckla. innovativa lösningar och skapar möjligheter för ömsesidig tillväxt.”

"Vi är mycket glada över att gå med i SSE Corporate Partnership Program", säger Seb Fitzjohn, Group Vice President EMEA North, ServiceNow. "SSE:s fokus på att främja en dynamisk och framåtblickande miljö ligger perfekt i linje med vårt engagemang för att investera i framtida talanger och att driva framgång för våra medarbetare, kunder och partners.

SSE är välkänt för sitt fokus på innovation och att ge studenterna praktiska tillämpningar av digital teknik. Avgörande för att uppnå detta mål är SSE:s partnerskap med näringslivet, som ger värdefulla insikter om hur teknik används för att lösa betydande sociala och affärsmässiga utmaningar. Som en ledande handelshögskola i Europa är SSE dedikerade till att driva akademisk spetskompetens och innovativ forskning och partnerskapet med ServiceNow kommer att ytterligare förstärka detta mål.

"Vi är glada att välkomna ServiceNow som Corporate Partner", säger professor Lars Strannegård, rektor vid Handelshögskolan i Stockholm. "ServiceNows expertis inom AI-driven affärstransformation kommer att ge värdefulla insikter till både våra forsknings- och utbildningsprogram på SSE. Vi ser fram emot ett produktivt och ömsesidigt berikande partnerskap."

SSE Corporate Partnership Program bildades 1994 och består av ett nätverk av ledande svenska och internationella företag från olika branscher. Samarbetet mellan SSE och näringslivet är en stark, ömsesidig relation, baserad på ett skräddarsytt samarbete som bygger på varje företags individuella behov.SSE samarbetar för närvarande med närmare 100 företag.

Ni kan läsa hela pressmeddelandet här (eng)

För mer information, vänligen kontakta:
Bobby Lundqvist
Chef för Corporate Partnership and Development
E-post: Bobby.lundqvist@hhs.se
Telefon: +46 70 750 5110

Michelle Fresco
Chef för Corporate Communications EMEA North
E-post: michelle.fresco@servicenow.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-19
4 tips för att optimera webbtrafiken Banbrytande broprojekt
2024-09-18
Montico har startat en helt ny utbildningsformMotviktstruckar - gör informativa valVi ses på Scanautomatic och ProcessteknikEnkelhet i fokus En livsviktig säkerhetsåtgärd
2024-09-17
Olsons skapar nya relationer MCS Hyrsystem väl­komnar Anders Siktning och separering med siktskoporAvancerad chipmontering och kapslingKyocera nu certifierad DMG MORI-partner
2024-09-16
Unik satsning med en rullande mässmonterLyfta tungt?Hur man snabbt fixar svetsporer?Neobo har godkänts Ny rapport understryker hotet
2024-09-13
Water Jet Sweden lanserar produktnyhet TransformatorstationerSalesforce går all in på AI-agenterVerizon Business deltar på IBC2024 Plattformar för att skapa innehåll och samarbeta