SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Säker och effektiv bergsprängning

för dina industriprojekt
I många industriprojekt krävs bergsprängning för att skapa en plan och stabil yta för vidare konstruktion. Att välja rätt företag är avgörande för att säkerställa en säker, effektiv och miljömässigt ansvarsfull process. På Industritorget har vi samlat Sveriges ledande företag inom bergspräckning för att hjälpa dig hitta den perfekta partnern för ditt projekt.

Varför välja Sevelund AB för bergspräckning?


Sevelund AB är ett av de mest erfarna och ansedda företagen i Stockholm och Mälardalen. De har många års erfarenhet av att hantera alla typer av bergspräckningsprojekt i Stockholm, stora som små. Sevelund AB är kända för sin:

-Erfarenhet och expertis: Deras erfarna sprängare har den kunskap och kompetens som krävs för att hantera alla typer av bergspräckning.
-Moderna utrustning: De använder den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa en säker och effektiv process.
-Säkerhet i fokus: De sätter säkerheten i fokus i allt de gör och följer strikta säkerhetsrutiner för att skydda sina anställda, allmänheten och miljön.
-Effektivitet: De arbetar effektivt för att minimera driftstörningar och slutföra ditt projekt i tid och inom budget.
-Miljömedvetenhet: De är engagerade i att minimera miljöpåverkan av sin verksamhet och använder miljövänliga metoder när det är möjligt.

Sevelunds tjänster


Sevelund AB erbjuder en rad tjänster för att möta dina specifika behov, inklusive:

-Schaktning: De utför schaktning av berg för att skapa utrymme för byggnader, vägar, tunnlar och andra konstruktioner.
-Markberedning: De förbereder bergiga områden för konstruktion genom att spränga bort berg och sten.
-Vibrationer: De använder vibrationsfria sprängnings tekniker för att minimera risken för skador på omgivande byggnader och infrastruktur.
-Sanering: De sanerar bergiga områden som är förorenade med farliga ämnen.

Fördelarna med bergspräckning


Bergsprängning kan erbjuda en rad fördelar för dina industriprojekt, inklusive:

-Effektivitet: Bergsprängning är ett effektivt sätt att ta bort berg och sten, vilket kan spara tid och pengar på ditt projekt.
-Noggrannhet: Bergsprängning kan användas för att skapa precisa grävdjup och former, vilket är idealiskt för konstruktioner.
-Mångsidighet: Bergsprängning kan användas i en mängd olika terränger och för en mängd olika ändamål.
-Säkerhet: Modern sprängteknik kan utföras på ett säkert och kontrollerat sätt.

Hitta rätt partner på Industritorget


På Industritorget kan du enkelt hitta rätt partner för ditt projekt. Vi har samlat Sveriges ledande företag så att du enkelt kan jämföra priser och tjänster för att hitta den perfekta partnern för dina behov.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-04
Så blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex EcotecsManitou för hela slanten Rockpanel stärker sitt engagemang Innovation, utbildning och gemenskap i fokus
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder
2024-08-30
New structure in PROFIBUSRobotCenter Laxå AB säljer ny stationBevegos resa fortsätterStörsta hamn­utbyggnaden på 40 årBerghs och Svensk Form skapar designutbildning
2024-08-29
Träffa Fabeo på Entreprenad Live!Nya nödutrymnings­beslag från ASSA ABLOYAnpassningsbara RGB-lampor Digitala tvillingar ökar effektivitet & hållbarhet Starkt momentum i flera delar av CapSeks portfölj