SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Reledo förvärvar Hemtrivsel

Stärker därmed sin närvaro i Norrland
Genom förvärvet av Hemtrivsel utökar Reledo sin närvaro och servicekapacitet i Norrland – en viktig och expansiv geografi.

Hemtrivsel är ett ledande serviceföretag i Norrland som har vi ett 100-tal anställda i Umeå med omnejd. Hemtrivsels tjänster inom lokalvård samt yttre och inre fastighetsskötsel förenklar tillvaron för många i Norrland – företag, seniorer, myndigheter.

Hemtrivsel har vuxit stadigt sedan start och företaget har bland annat fått en gasellutmärkelse av Dagens Industri och utmärkelser av Umeå kommun, Swedbank och länsstyrelsen i Västerbotten. Företagets utveckling är ett bevis för att kunderna uppskattar flexibiliteten och den höga kvalitets- och servicenivå. Jonny Kyrk och Agneta Ahrling som startade Hemtrivsel 1998 kommer fortsätta driva företaget på samma framgångsrika sätt som tidigare.

”Vi är övertygade om att Hemtrivsel blir ett viktigt tillskott till Reledos tillväxt i norra delarna av Sverige. Och vi ser fram emot att driva Hemtrivsel vidare som en del av Reledo och att tillsammans med resten av bolagen i gruppen kunna erbjuda ett bredare utbud av tjänster till våra kunder, säger VD, Jonny Kyrk”

”Hemtrivsel är en viktig nyckel för Reledo att bredda tjänsteutbudet i Norrland, och tillsammans med övriga bolag i gruppen kunna erbjuda ett större tjänsteutbud till kunderna i regionen. Vi ser fram emot att tillsammans med Jonny och Agneta och resten av teamet på Hemtrivsel fortsätta växa i norra delen av Sverige, säger Jonas Warnander, koncernchef på Reledo”

För mer information, vänligen kontakta Jonas Warnander, VD på Reledo, på jonas.warnander@reledo.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-12
Optimera din industri med realtidsmätning Belano nya RAS Turbo 2 Plus CompactHåll truckarna i toppskickKyndryl öppnar nytt kontor Nya pneumatiska ventiler från Emerson
2024-09-11
Plastkapslingar XXL för stora idéer!Möt oss i PiteåMirka lanserar batteri­driven bandslipmaskinEffektivare märkningsprocess Automatiserad logistik
2024-09-10
Välkommen till SvetslärarmötetGibbsCAM 2025 är här!Få en inblick i vår värld!Bilprovningen säkrar kundnöjdhetenIT-Total storsatsar på Informationssäkerhet
2024-09-09
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"