SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Rekomo ny partner till BNP Paribas Nordic Open

Hög kundnöjdhet och låg miljöpåverkan
BNP Paribas Nordic Open har tecknat ett avtal med Rekomo, som blir ny officiell möbelpartner till den klassiska tennistävlingen. Samarbetet höjer upplevelsen- och inte minst hållbarheten- för alla besökare, eftersom Kungl. Tennishallen är i färd med att dekoreras med det miljömedvetna företagets återbrukade premiummöbler.

- Att vara en partner till Nordic Open är en ära för oss på Rekomo. Få vara en del i att skapa denna mycket uppskattade turnering känns väldigt inspirerande. Sen att få synas med ett av Sveriges starkaste varumärken inom idrott är fantastiskt. Det stärker vårt varumärke, men höjer också trovärdigheten för återbruk i stort, säger Niklas Kylberg, Partner på Rekomo AB.

- Vi är mycket stolta över att inleda detta partnerskap med Rekomo, som delar våra värderingar kring hållbarhet och kvalitet. Deras miljömedvetna möbler kommer att bidra till att höja komforten och atmosfären i Kungl. Tennishallen, vilket ger en ännu bättre upplevelse för både spelare och besökare under turneringen. Det är fantastiskt att kunna samarbeta med ett företag som sätter hållbarhet i fokus på ett så innovativt sätt, säger Rasmus Hult, vd för arrangören av BNP Paribas Nordic Open.

Grunden i Rekomos affärsidé är hög kundnöjdhet och låg miljöpåverkan. Det moderna företaget sätter därigenom hållbarheten i främsta rummet. Rekomo minskar det klimatmässiga fotavtrycket genom att sälja, köpa och hyra ut begagnade möbler till kontor i hela landet.

Under BNP Paribas Nordic Open kommer Rekomo att vara på plats och möblera stora delar av Kungl. Tennishallen. Den 55:e upplagan av den anrika ATP-turneringen spelas den 12-20 oktober och lockar i år osedvanligt många världsstjärnor, däribland Casper Ruud, Grigor Dimitrov, Andrei Rublev, Tommy Paul och Matteo Berrettini.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-10-08
Välkommen Mathias LundgrenNya banbrytande steg
2024-10-07
Så löser Siemens lagringsutmaningarBetalningsindustrin står inför en ny världsordning HMS Networks förvärvar PEAK-System Technik Nyheter från BrysselAWS skapar AI-driven superhjärna för Formel 1
2024-10-04
Moussi Montage lanserar ny serie Så kringgår spammarna skräppostfiltrenLeveransproblemen som hotar e-handelns tillväxtLanserar nya Optimizely Personalization Förvandlar kontor till nytt Scandic Go-hotell
2024-10-03
Moussi Montage Intro­ducerar nya fönstergaller Vinning satsar på "Närskrotat"OilQuick auktionerar ut rosa Grab John-skopa Gnosjö Automatsvarv­ning går mot strömmen Besök vår monter på Scanautomatic!
2024-10-02
Moussi Montage förbättrar smidstjänster The Future of Automation and DigitalizationOMP deltar i byggandet av en fiskväg Nytt strategiskt partnerskapASSA ABLOY på Skydd