SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Pfeiffer Vacuum present­erar sitt nya namn

Pfeiffer Vacuum blir Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions
Pfeiffer Vacuum, en medlem i globala Busch Group, är stolt över att kunna presentera sitt nya namn och uppdaterade logga, som markerar företagets utveckling till Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions. Denna omprofilering återspeglar Pfeiffers omfattande produktportfölj som en helhetsleverantör av såväl vakuumlösningar som lösningar inom halvledartillverkning.

Den uppdaterade loggan har stiliserad symbol av rotorbladet och statorbladet på en turbopump, och återspeglar den innovationsanda som alltid har definierat företaget och som kommer att fortsätta forma vakuumindustrin.

Introduktionen av det nya namnet och loggan markerar sjuttioårsjubileumet för företagets första stora innovation. 1954 och 1955 utvecklades den turbomolekylära vakuumpumpen hos Pfeiffer – en teknologi som revolutionerade vakuumvärlden. Idag är Pfeiffer en del av Busch Group och en världsledande leverantör av lösningar för teknologi för högt och ultrahögt vakuum med en omfattande produktportfölj som även omfattar läcksökare, mät- och analysutrustning, komponenter samt vakuumkammare och system.

”Vår nya logga är mer än bara ett varumärke. Den berättar vår historia, som startade med uppfinningen av turbopumpen och blev en global succé. Våra team designar och tillverkar produkter som används i världens mest högteknologiska tillämpningar och framtida megatrender, och utforskar kunskapens gränser”, förklarar Wolfgang Ehrk, CEO för Pfeiffer.
Kontaktinformation
Postadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Besöksadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Region
Härryda
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556198-1308
Grundat: 1978
Anställda: 26
Välkommen till Busch Vacuum Solutions!

Busch Vaccum Solutions finns nära dig i Sverige. Vi hjälper dig att ta fram rätt vakuumlösning, system eller centralvakuum efter dina behov och kan erbjuda servicelösningar ute hos kunder i hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke, utanför Göteborg, och vi har servicecenter i Uppsala, Helsingborg och Skellefteå.

Busch Group är en av världens största tillverkare av vakuumpumpar, vakuumsystem, blåsmaskiner, kompressorer och gasavskiljningssystem. Under sitt paraply rymmer gruppen tre välkända varumärken: Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum och Centrotherm clean solutions.

Det omfattande produktutbudet gör Busch Group till din föredragna leverantör för lösningar inom vakuum, övertryck och avskiljningsapplikationer inom alla branscher, såsom halvledare, livsmedel, analys, kemikalier, metallurgi och plast. Detta inkluderar även design och konstruktion av skräddarsydda vakuumsystem och branschens mest omfattande världsomspännande service nätverk.

Busch Group är ett familjeföretag som drivs av familjen Busch. Mer än 8 000 anställda i 45 länder över hela världen arbetar för gruppen. Sedan sin början för mer än 60 år sedan är Busch baserat i Maulburg, Tyskland.

Tillverkning sker i 19 egna produktionsanläggningar i Kina, Tjeckien, Frankrike, Tyskland, Indien, Rumänien, Sydkorea, Schweiz, Storbritannien, USA och Vietnam, alltid nära sina kunder för snabb leverans runt om i världen.

Det som kännetecknar det familjeägda Busch Group är stabilitet, pålitlighet och flexibilitet. Denna kombination gör oss till din bästa helhetsleverantör på vakuummarknaden för innovativa och individuella lösningar.

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Åsa Jönegren
VD
+46313380082
+46 720 70 27 77
Max Virenhem
Innesäljare
+46 73 144 23 40
Emma Fredriksson
Marknadsföring
+46 31 361 46 84

Filmer

Busch Vakuumteknik AB

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-10-14
YstaMaskiner på Elmia Lantbruk i JönköpingGrindstängare från Dictator ScandinaviaNu är alla bitar på plats hos Swecon RentalLaddboxkillarna finns nu i 75 städerNya nätfiskemetoder via QR-kod
2024-10-11
Lämplig hantering av mediaDenodo lanserar globalt utbildningsinitiativ Välkommen till öppet hus på Senergia EnergiforumFörsta svenska laddhubben för lastbilarByggmaterialdagen 2024
2024-10-10
Nyhet! Hyr en termotransferskrivare! Ny design och funktion40 ton hållbarhet!Satsar på renlighet från ANMASI AB Stärker sin närvaro i Stockholmsområdet
2024-10-09
TYRI startar egen produktion av kretskortServokablar för NordamerikaOlsons på EuroBlech 2024Moussi Montage Introducerar Ny Serie Vi fyller 50 år
2024-10-08
Ta steget upp till nästa funktionsnivå Högtrycksmunstycken:Vi presenterar CoroMill® MS20 Sveriges främsta experter samlasRelining