SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Nyhet! Hyr en termotransferskrivare!

En smart lösning för företag
I dagens snabbrörliga och kostnadseffektiva arbetsmiljöer är det avgörande att installationsföretag har effektiva och flexibla lösningar för märkning och identifiering. FLEXIMARK® installationsmärkning, i kombination med hyrskrivare, erbjuder en innovativ och praktisk metod för att uppfylla dessa behov. Här går vi igenom de främsta fördelarna med denna kombination.

Kostnadseffektivt och flexibelt


Att hyra en termotransferskrivare kan vara betydligt mer ekonomiskt än att köpa en. För mindre företag eller de som bara behöver skrivaren under en begränsad tidsperiod kan hyresalternativet minimera initiala kostnader och frigöra kapital för andra investeringar.

Behovet av skrivare kan variera beroende på projekt och säsong. Genom att hyra en termotransferskrivarekan företag enkelt justera sina resurser efter aktuella behov. Om efterfrågan ökar kan man snabbt hyra fler enheter utan att behöva göra långsiktiga investeringar.

Fleximark är känt för sina högkvalitativa material som säkerställer att etiketter och märkningar är både hållbara och lätta att läsa. I många branscher är korrekt märkning avgörande för att säkerställa efterlevnad av regler och standarder. Fleximark installationsmärkning erbjuder klara och tydliga etiketter som uppfyller olika branschstandarder. Utbudet av installationsmärkning innehåller en produktserie särskilt framtagen för elinstallationer i offentliga miljöer, såsom exempelvis sjukhus där färgkodning har stor betydelse.

Utmärkt kundsupport


Fleximark AB erbjuder ett stort sortiment av termotransferskrivare som passar olika behov och branscher. Oavsett om du behöver en skrivare för etiketter, streckkoder eller specialutskrifter, finns det alternativ som uppfyller dina krav.

Med snabba svarstider och kunnig support kan du vara säker på att få hjälp när du behöver det, vilket minimerar driftstopp och störningar i verksamheten.

Smart och praktisk lösning


Att hyra en termotransferskrivare erbjuder många fördelar för företag, oavsett storlek och bransch. Genom att minska kostnader, öka flexibiliteten och få tillgång till de märksystem som krävs så kan företag effektivt hantera sina resurser och fokusera på att växa. Med tanke på de många fördelarna blir det alltmer klart att hyresalternativet är en smart och praktisk lösning för dagens affärsvärld.
Kontaktinformation
Postadress
Kungshags­vägen 9
61135 Nyköping
Region
Nyköping
Södermanlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556113-5848
Grundat: 1978
Anställda: 15
Fleximark AB är ett svenskt företag som startades 1978. Fleximark ska utveckla, tillverka, marknadsföra och sälja märksystem för att tillgodose marknadens behov av kabel-, part- och komponentmärkning. Fleximark levererar även programvara och hårdvara till kunder för egen utskrift av märkning.

Fleximark AB ska sträva efter att utmärka sig som en av de bästa aktörerna på marknaden. Detta innebär att kunderna ska uppfatta bolaget som den plats där man erhåller kvalitativa produkter, erkänt god service och framför allt en bred kompetens inom vårt område märksystem.

Genom nära samarbete med kunder och slutanvändare har vi kunskap om användningsområden och materialegenskaper. FLEXIMARK® Märksysterm är därmed anpassade att klara de tuffaste krav och påfrestningar i såväl skyddade innemiljöer som tuffa utemiljöer.

Fleximark AB tillhör den tyska koncernen LAPP, som är en av världens ledande leverantörer av högkvalitativ kabel och kabeltillbehör. Fleximark AB är koncernens produktionsbolag för FLEXIMARK® Märksystem och förser marknaden med märksystem.

FLEXIMARK® Märksystem levereras till kunder i hela världen genom Fleximark AB, LAPP och återförsäljare. Fleximarks huvudkontor, produktionsanläggning, lager och logistikcenter ligger i Nyköping.

Filer

ISO 9001ISO 50001ISO 14001

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 50001 – ISO 9001:2015

Kontakter

Linnea Glasberg
Marknad
0155-777 98
Linnea Ringman
Teamleader sälj & marknad
0155-777 97

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-10-08
Välkommen Mathias LundgrenNya banbrytande steg
2024-10-07
Så löser Siemens lagringsutmaningarBetalningsindustrin står inför en ny världsordning HMS Networks förvärvar PEAK-System Technik Nyheter från BrysselAWS skapar AI-driven superhjärna för Formel 1
2024-10-04
Moussi Montage lanserar ny serie Så kringgår spammarna skräppostfiltrenLeveransproblemen som hotar e-handelns tillväxtLanserar nya Optimizely Personalization Förvandlar kontor till nytt Scandic Go-hotell
2024-10-03
Moussi Montage Intro­ducerar nya fönstergaller Vinning satsar på "Närskrotat"OilQuick auktionerar ut rosa Grab John-skopa Gnosjö Automatsvarv­ning går mot strömmen Besök vår monter på Scanautomatic!
2024-10-02
Moussi Montage förbättrar smidstjänster The Future of Automation and DigitalizationOMP deltar i byggandet av en fiskväg Nytt strategiskt partnerskapASSA ABLOY på Skydd