SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Nya ägare till Husman­Hagberg i Huddinge

Anton Ström och Jens Berg tar över
Det är de två framgångsrika mäklarna Anton Ström och Jens Berg som axlar ansvaret som franchisetagare för HusmanHagberg i Huddinge. Båda två har en bakgrund från Svensk Fastighetsförmedling i kommunen och är välkända ansikten på orten.

- Jag är en riktig Huddinge-kille, berättar Jens, uppvuxen i kommunen, har spelat hockey här, jobbat i branschen sedan jag var 18 år varav mäklat de senaste sex åren och bor bara 800 meter från kontoret. Det gör att jag verkligen kan marknaden utan och innan.

Vid sin sida har han Anton Ström, som startade sin karriär som mäklare i Huddinge hösten 2022, då marknaden började vika.

- Det var inte en optimal start med en trög marknad, men i och med att jag ändå kom igång bra och fick fart på affärerna då, så är jag övertygad om att det i framtiden kommer att gå ännu bättre, säger Anton.

Förutom de två nya ägarna, är de båda tidigare ägarna, Ulrika Högberg och Fredrik Edsberg, fortfarande verksamma som mäklare på kontoret.

- Det känns både tryggt och inspirerande att ha kvar Ulrika och Fredrik som kollegor, säger Anton. Tack vare det har vi redan fördubblat kapaciteten på kontoret.

- På sikt vill vi växa och bli ännu fler, säger Jens, men först siktar vi på att rulla igång affärerna på allvar. Vi är otroligt peppade och taggade att komma igång – vi har ju inte mäklat på åtta veckor, så jobbabstinensen gör sig påmind, säger Jens glatt.

Att starta eget har funnits i tankarna, och då tillfället dök upp fanns det inte mycket att tveka på.

- Då chansen att förvärva ett bra kontor under ett varumärke med gott renommé dyker upp, då är det bara att slå till, säger Anton.

Christian Hjort, Expansionsansvarig på HusmanHagberg är förstås nöjd.

- Jag är så stolt över att vi fortsätter attrahera toppmäklare över hela landet som delar våra värderingar och som kommer att bidra i vår tillväxtresa. Anton och Jens blir viktiga spelare för oss på Huddinge-marknaden.

För mer information, kontakta:
Anton Ström, franchisetagare HusmanHagberg Huddinge
Anton.strom@husmanhagberg.se
Mobil: 070-729 23 22

Jens Berg, franchisetagare HusmanHagberg Huddinge
Jens.berg@husmanhagberg.se
Mobil: 070-490 15 17

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-04
Så blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex EcotecsManitou för hela slanten Rockpanel stärker sitt engagemang Innovation, utbildning och gemenskap i fokus
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder
2024-08-30
New structure in PROFIBUSRobotCenter Laxå AB säljer ny stationBevegos resa fortsätterStörsta hamn­utbyggnaden på 40 årBerghs och Svensk Form skapar designutbildning
2024-08-29
Träffa Fabeo på Entreprenad Live!Nya nödutrymnings­beslag från ASSA ABLOYAnpassningsbara RGB-lampor Digitala tvillingar ökar effektivitet & hållbarhet Starkt momentum i flera delar av CapSeks portfölj