SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

NSK öppnar nytt kontor i Rumänien

Ny filial etablerad i Ploiesti, september 2024
NSK Europe är glada över att kunna meddela registreringen av sin nya filial i Ploiesti, Rumänien. Det nya kontoret etableras som en del av NSK Europe i den geografiska expansionsplanen EIBU, och öppnar med full kapacitet från och med slutet av september 2024.

Planeringen för expansionen har pågått de senaste två åren och NSK ser verkligen fram emot att etablera sig i ett dynamiskt land med snabbt växande marknad. Ploiesti är ett av Rumäniens största industricentrum, beläget i närheten av Bukarests flygplats. Anläggningen kommer att ge NSK stora möjligheter att utveckla sina affärer i Sydöstra Europa.

Det nya kontoret kommer att erbjuda försäljningsfunktioner, kundtjänst och bredare teknisk support i hela Rumänien. Hela NSK:s produktutbud kommer att erbjudas i det nya territoriet, men tittar man på Rumäniens industrisektor kan man förvänta sig en större efterfrågan på rullager samt tyngre och större lager för industrisektorer inom stål, cement, stenbrott och gruvor.

Valentin Blanaru kommer att företräda det nya kontoret och har antagit tjänsten som Territory Manager i Rumänien. Han har arbetat på NSK de senaste 15 åren och kommer att ansvara för försäljning och kundtjänstaktiviteter i det nya territoriet.

Så här kommenterade Mr Blanrau sitt nya uppdrag: ”Jag är mycket nöjd över den nya möjlighet som det här innebär för mig och ser fram emot att bygga upp ett starkt lokalt team som kan erbjuda den försäljning och det ingenjörsarbete och kundtjänst som våra kunder förtjänar.

Vi har en ambition och en vision för Rumänien och jag ser fram emot att anpassa våra styrkor i NSK Europe till denna lokala marknad för att erbjuda bästa möjliga support för våra kunder.

Vi kommer att erbjuda ett komplett tjänsteutbud, inklusive teknisk rådgivning med hjälp av våra starka R&D resurser och våra avdelningschefers gedigna erfarenheter. Vi kommer även att lansera vårt AIP igen (Added Value Programme, mervärdesprogrammet), där vi kommer att samarbeta med våra distributörer för att skapa nya möjligheter för bättre försäljningstillväxt."


Mr Blanaru kommer att rapportera till Maciej Piatkowski, OEM-Direktör för NSK European Industrial Business Unit (affärsenheten för europeisk industri). Så här kommenterade Mr Piatkowski den nya anläggningen: ”NSK har över 20 års erfarenhet i Östeuropa genom vår närvaro i Polen och vi är övertygade om att industrilandskapet i Rumänien kommer att passa perfekt med vårt sektorsanpassade tillvägagångssätt.

Vi har identifierat Rumänien som en snabbt växande och attraktiv marknad för oss och den perfekta basen där vi kan utveckla vår närvaro i Sydöstra Europa."


På tal om Mr Blanaru tillade han: ”Valentin har under sina 15 år hos NSK bevisat sin marknads- och kundkännedom. Han har vad som krävs för att förvandla denna nya utmaning till en framgångssaga och han äger perfekta egenskaper för att utveckla vår försäljning, vår ingenjörsavdelning och vår kundsupport i det nya territoriet."

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-10
LG på IFA 2024
2024-09-09
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
2024-09-05
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
2024-09-04
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs