SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Neobo tecknar sexårigt hyresavtal

Med Kriminalvården med en årshyra om 10 mkr
Neobo har tecknat ett sexårigt hyresavtal med Kriminalvården om lokaler för Frivården i fastigheten Träkolet 16 i Sollentuna. Förhyrningen omfattar cirka 3 400 kvadratmeter och den årliga bashyran uppgår till 9,8 mkr exklusive hyra för garage och sedvanliga tillägg.

Fastigheten Träkolet 16 uppfördes 1985 och en fjärdedel av lokalerna har stått tomma under lång tid. Fastigheten ligger i ett utmärkt kommunikationsläge på Turebergsvägen 1, nära pendeltågsstationen i Sollentuna och med god tillgång till service i intilliggande Sollentuna Centrum. Två befintliga hyresgäster har omflyttats i fastigheten för att skapa utrymme för den nya verksamheten. Nu påbörjas projektering och hyresgästanpassning av lokalerna för att möta Kriminalvården krav på arbetsmiljö och utformning. Preliminär inflyttning kommer att ske under sommaren 2025. Efter uthyrningen återstår endast en mindre vakant lokal i fastigheten.

- Vi är oerhört stolta och glada över att Neobo har fått Kriminalvårdens förtroende att tillsammans med dem skapa moderna och ändamålsenliga lokaler för Frivården i en av våra kommersiella fastigheter. Vi fortsätter arbetet med att förädla vår fastighetsportfölj och genomföra värdeskapande uthyrningar och investeringar som genererar attraktiv totalavkastning, säger Ylva Sarby Westman, VD Neobo.

I samband med inflyttningen kommer den kommersiella vakansgraden i Neobo att minska med 2,6 procentenheter i förhållande till Q2 2024 och det totala hyresvärdet kommer samtidigt att öka med 5,3 mkr.

För mer information, vänligen kontakta:
Ylva Sarby Westman, VD
mobil: +46 (0) 706 90 65 97 e-post: ylva.sarby.westman@neobo.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-12
NSK når genombrottDell Technologies och Red Hat samarbetar Progress presenterar Progress Semaphore
2024-09-11
Plastkapslingar XXL för stora idéer!Möt oss i PiteåMirka lanserar batteri­driven bandslipmaskinEffektivare märkningsprocess Automatiserad logistik
2024-09-10
Välkommen till SvetslärarmötetGibbsCAM 2025 är här!Få en inblick i vår värld!Bilprovningen säkrar kundnöjdhetenIT-Total storsatsar på Informationssäkerhet
2024-09-09
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"