SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Manitou x Hestra Truck

Världspremiär för ny produkt i Hestra Trucks lokaler!
Vart bär det av för lansering och världspremiär av Mantious produkter i det nya segmentet ME LIFT?

Till Hestra Truck i Hestra, Sverige, vilket vi är oerhört stolta över, givetvis.

Den 25 september samlades Manitou återförsäljare från hela Norden hos oss på Hestra Truck, för den första visningen av Manitous nya produkt utanför fabriken i Frankrike.

Närvarande var utöver Manitou från Frankrike företag från hela Skandinavien — Sverige, Danmark, Finland, Norge samt Lettland och Estland för såväl en teoretisk genomgång samt provkörning utav 3 olika modeller.

Det var fullt fart och stort intresse för de 3- & 4-hjuliga truckar med en kapacitet på 1600kg upp till 3000kg, som numera drivs av den nya typen av lithiumbatteri. Förutom den nya typen av batteri har hela maskinen genomgått en uppgradering gällande design, förarkomfort och sikt.

En mycket häftig upplevelse när innovation mötte tradition och hundraårigt hantverk i Hestra Trucks lokaler. Stort tack igen Manitou, för att vi fick hålla denna världspremiär hos oss!

Tack även till er som närvarade!
Manitou across the world Manitou, Frankrike
Manitou across the world Manitou Nordic, Lettland
Hestra Truck & Maskin AB Hestra Truck, Sverige
Håkanssons Truck Håkanssons Truck, Sverige
Scantruck A/S Scantruck, Danmark
MN-Lifttek Oy Lifttek, Finland
Hesselberg Hesselberg, Norge
INTRAC põllumajandus Intrac, Estland

Kontakta någon av våra säljare för bokning av provkörning av nya ME Lift
Kontaktinformation

Hestra Truck & Maskin AB

Postadress
Lilla Hestra
33572 Hestra
Besöksadress
Lilla Hestra
33572 Hestra
Region
Gislaved
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556518-8256
Grundat: 1996
Anställda: 16
Välkommen till Hestra Truck & Maskin AB

Vi erbjuder helhetslösningar inom materialhantering med personlig service. Med vår långvariga erfarenhet och ett omfattande nätverk över hela Sverige, säkerställer vi att varje kunds unika behov möts med presicion och omsorg.

Vi har ett stort sortiment av både nytt och begagnat för dig som är i behov av att köpa in truckar och maskiner till din verksamhet. Hestra Truck & Maskin är generalagent för Manitous industriprogram som omfattar motviktstruckar, lagertruckar, terrängtruckar och påhängstruckar. Vi är även generalagent för välkända Spijkstaal drag och flaktruckar samt den svensktillverkade Steeltrack dragaren. Vi är också representant för Abeko, Cesab och Logitrans truckar samt Kärcher städmaskiner.

Service och reservdelar, vi utför alla förekommande reparationer ute på fält eller i vår välutrustade verkstad i Hestra. Vi har ett omfattande lager av reservdelar och tillhandahåller delar till samtliga Manitoumaskiner.
På vårt lager har vi hydraulslang och kopplingar, samt att vi tillverkar slang enligt kundens önskemål. Utöver det så finns truckbatterier från Midac, startbatterier från Global och smörjmedel från Fuchs på lager.

Vi utför även kompletta motorbearbetningar och motorrenoveringar i vår toppmoderna motorrenoveringsverkstad.

Välkommen till oss på Hestra Truck & maskin.

Senaste annonser från Hestra Truck & Maskin AB

Se alla företagets 22 annonser »

Agenturer

Manitou, Frankrike (Generalagent)
Motviktstruckar,Staplare,El,Diesel,Gasol

Kontakter

Tomas Johansson
VD
0370-33 59 20
0705135920
Anders Södermark
Försäljning
0370-335920
070-573 59 20
Leif Eriksson
Försäljning
08-754 00 75
070-373 91 54
Karl Edlund
Platschef
0370630120
Ulrik Mann
Säljare
0370 630 104

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-10-16
Börsen H1 viktig del av Kirunas stadsutveckling Thomas Betong tar prefab till en helt ny nivåLambertssons nya chef i Region VästÅterbruk i fokus när Higab renoverar kontoret
2024-10-15
Kan mindre företag automatisera?Hestra Truck blir del­ägare i Håkanssons TruckXMOR-skopan på hårt bokad turnéSICK tilldelas EcoVadis platina-medaljKarma meddelar priset på Revero i Europa
2024-10-14
YstaMaskiner på Elmia Lantbruk i JönköpingGrindstängare från Dictator ScandinaviaNu är alla bitar på plats hos Swecon RentalLaddboxkillarna finns nu i 75 städerNya nätfiskemetoder via QR-kod
2024-10-11
Lämplig hantering av mediaDenodo lanserar globalt utbildningsinitiativ Välkommen till öppet hus på Senergia EnergiforumFörsta svenska laddhubben för lastbilarByggmaterialdagen 2024
2024-10-10
Nyhet! Hyr en termotransferskrivare! Ny design och funktion40 ton hållbarhet!Satsar på renlighet från ANMASI AB Stärker sin närvaro i Stockholmsområdet