SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

M-Files utses till ledare

I ny rapport från IDC
M-Files är en ledande utvecklare av automatiserat kunskapsarbete. Nu har företaget utsetts till ”Leader” i IDC:s rapport MarketScape: Worldwide Intelligent Content Services 2024 Vendor Assessment. Rapporten omfattar en grundlig utvärdering av M-Files strategi och kapacitet.

– Att nu utses till ledare i IDC:s rapport bekräftar vår ställning och gör oss väldigt stolta. Det förklarar också varför företag väljer M-Files för sin digitala transformation när de automatiserar och optimerar sina processer för informationshantering. Med GenAI-teknik, intelligent automation och integration med Microsoft 365 hjälper vi företag att automatisera kunskapsarbete och förbättra produktivitet, effektivitet och affärsresultat, säger Antti Nivala, grundare och vd för M-Files.

M-Files plattform för automatisering av kunskapsarbete ökar medarbetarnas effektivitet genom att använda kraften i generativ artificiell intelligens (GenAI) och automatisering. Kärnan i M-Files ligger i den metadatadrivna arkitekturen, den inbäddade motorn för arbetsflöden och avancerad AI. M-Files metadatadrivna plattform ger en bättre AI-upplevelse genom den unika, kundspecifika informationsmodellen som genomsyrar allt innehåll. Resultatet för kunden är säkra och högkvalitativa data.

Med M-Files Aino, GenAI-assistenten i företagets plattform, får användaren kontextbaserad hjälp i realtid och kan snabbt bearbeta stora mängder information, få svar på komplexa frågor och komma fram till slutsatser. Företaget får alla de komponenter som behövs för att framgångsrikt använda AI: anslutning, sekretess och analys.

Mer information om hur M-Files förändrar kunskapsarbete finns här»

Boka en demo här»

Läs mer om rapporten
"IDC MarketScape: Worldwide Intelligent Content Services 2024 Vendor Assessment”»

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-11
Maximera budgeten med begagnade städmaskiner
2024-09-10
Välkommen till SvetslärarmötetGibbsCAM 2025 är här!Få en inblick i vår värld!Bilprovningen säkrar kundnöjdhetenIT-Total storsatsar på Informationssäkerhet
2024-09-09
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
2024-09-05
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD