SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Lanserar ramverk för informationsskydd

Partnervänlig lösning för dataskydd
Proofpoint lanserar i dag ett partnervänligt ramverk för informationsskydd, som ger organisationer tillgång till expertis och beprövad metodik för att designa och implementera program för förebyggande av dataförlust (DLP).

38% av organisationerna uppger att de har ett "moget" DLP-program. Idag letar organisationer med komplexa behov efter mer omfattande lösningar som går utöver traditionella DLP-åtgärder. Hittills har branschen saknat ett praktiskt ramverk som tar itu med utmaningarna med att distribuera ett DLP-program över ett snabbt utvecklande, flerkanaligt risklandskap.

Proofpoints NIST-inspirerade ramverk, implementerat och hanterat av Proofpoint och dess certifierade partners, ger organisationer tillgång till unik expertis och effektivitet som de flesta organisationer har svårt att möta, även med högutbildade interna resurser. Det ger verktyg för att för att analysera användarbeteende och innehåll över alla kanaler och tillämpa bästa praxis och intelligens för att modernisera dataskyddet.

Det nya ramverket utnyttjar Proofpoints människocentrerade syn på informationsskydd, kombinerat med över 20 års erfarenhet av att designa och driva skräddarsydda DLP-program för några av världens mest säkerhetsmedvetna organisationer. Ramverket erbjuder också en visualiseringsworkshop för CISO:s – en djupgående, guidad övning för organisationer som vill implementera ett DLP-program av högsta klass. Proofpoint-certifierade partners kan nyttja ramverket för att hjälpa kunder att identifiera kritiska luckor, utvärdera benchmarking mot branschkollegor och fastställa en strategi för att prioritera och hantera effekter baserat på Proofpoints analys och rekommendationer.

"Idag är data i riskzonen på grund av mänskligt beteende", säger Rohit Dixit, executive vice president och chief customer officer på Proofpoint.

Den flexibla arbetsplatsen har dramatiskt ökat komplexiteten i att leverera ett modernt, adaptivt, riskbaserat DLP-program för de flesta organisationer. Proofpoints unika ramverk och människocentrerade tillvägagångssätt för informationsskydd bygger på årtionden av erfarenhet och expertis i att planera och genomföra skräddarsydda DLP-program som skyddar några av världens största företag. Nu kan kunderna utveckla sitt DLP-program, trygga i vetskapen om att deras team stöds av experter som känner till Proofpoint-tekniken bättre än någon annan.”

Proofpoint Information Protection distribueras till över 46 miljoner användare över hela världen och betros av några av världens största varumärken. Med det nya ramverket tillhandahåller Proofpoint och dess certifierade partners en beprövad metod för organisationer att konsolidera dataförsvar över alla kanaler samtidigt som de skyddar information baserad på användarbeteende och avsikt, innehåll och datalinje.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-09
Red Hat Enterprise Linux AI nu tillgänglig Felaktig konfiguration innebär riskHär får du köra berusad full(t) lagligt
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
2024-09-05
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
2024-09-04
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål