SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Lanserar avancerad kaffebryggningslösning

På World of Coffee I Köpenhamn
Den världsledande innovatören inom vattenrening och drycker, Bluewater, kommer att lansera ett banbrytande system för vattenrening och mineralisering exklusivt designat för baristor på World of Coffee-mässan i Köpenhamn den 27-29 juni. Bluewater Café Station™ – designad för att hjälpa kvalitetsmedvetna baristor att förhöja kaffets smaker till nya nivåer – kan provas på monter DE-013 på Europas mest spännande årliga specialkaffemässa.

"Bluewater ger baristor – från den minsta bistron till den största kafékedjan – full kontroll över vattnet de använder för att göra det perfekta kaffet," sa Maximillian Lundin, en före detta svensk kock som leder Bluewaters kaffesatsning. Maximillian påpekade att vatten är avgörande för att brygga bra kaffe och sa att Bluewater Café Station unikt hjälper till att extrahera bönans alla smaker till vattnet.

"Vi har använt Bluewaters expertis inom vatten- och mineralisering för att säkerställa att baristor konsekvent kan brygga fantastiskt kaffe för att tillfredsställa de mest kräsna kaffedrickarna, oavsett den lokala vattenkvaliteten," sa Maximillian.

Bluewater Café Station™ hjälper professionella kaffebryggare att leverera en perfekt bryggning varje gång genom att anpassa sig till kaffebönorna som används för att framhäva deras unika smaker. Bluewaters kaffebryggningslösning säkerställer att oavsett var du dricker ditt kaffe kommer det alltid att ha samma perfekta smak.

"Kaffe är en av de mest populära och sociala dryckerna på planeten, med cirka 2,25 miljarder koppar kaffe som konsumeras dagligen, men vattenkvaliteten förbises ofta, något som Bluewater åtgärdar med vår unika Café Station," förklarar Maximillian. Han sa att Bluewaters professionella kaffebryggningsstation inte bara säkerställer att vattnet renas till perfektion, utan också tillför unikt individualiserade blandningar av mineraler för att framhäva de bästa smakerna av varje böna.

Viktiga fördelar med Bluewater Café Station:

• Vatten renat upp till 10 gånger renare än traditionella kolfilter: Bluewaters egenutvecklade SuperiorOsmosis™-teknik tar bort föroreningar som PFAS, mikroplaster och giftiga metaller för renare vatten, vilket ger bättre smak på kaffet.

• 3 gånger mindre: vatten slösas jämfört med andra omvänd osmos-system.

• Liquid Rock™: Världens enda mineralslösning som inte orsakar avlagringar vid vattenuppvärmning, en avgörande funktion vid kaffebryggning. Skördad från högkvalitativ svensk berggrund, tillhandahåller Bluewater Liquid Rock™ de enda nödvändiga TDS (Totalt upplösta fasta ämnen) i vattnet.

• Anpassa dina mineraler i realtid: Med hjälp av Bluewater-appen kan du anpassa mineralerna i ditt vatten för att passa dina bönor.

• Bluewater Café Station introduceras för närvarande på nyckelmarknader över hela Europa, inklusive Storbritannien, Sverige och Danmark. Ytterligare lanseringar på nyckelmarknader planeras efter sommaren.

För mer information om den innovativa Bluewater Café Station™ och dess potentiella påverkan på branschen, tveka inte att kontakta Maximillian Lundin på maximillian.lundin@bluewatergrup.com eller på hans mobil/WhatsApp på +46 705 722 573.

Mediainförfrågningar till David Noble, Bluewaters kommunikations- och PR-chef, på david.noble@bluewatergroup.com eller ring hans mobil/WhatsApp på +44 7789 302694.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-25
Årlig analys visar stadig tillväxtHur COBOTs påverkat industrin
2024-06-24
Boardingen är öppenSwecon uppdaterar sin maskinflottaVärmekameror vs. pyrometrarInstallation av MiR600 hos Weland PlasticEtt måste för framtidens industri
2024-06-21
Undvik vanliga misstag vid fasadmålning
2024-06-20
Tålighet och avancerad teknik kombineratServicetekniker på Swecon i Staffanstorp!Heta försök på Swerim med salt i fokus20-årig funktionsgaranti för...Stora elbehov, men få företag har information
2024-06-19
Allt du behöver veta om skjutstativstruckar Säkerhetsåtgärder vid användning av laser Gradsaxar för plåtbearbetning Utökad kapacitet och höjd kvalitetKraften med 3D-utskrift