SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Integrity360 satsar globalt

Med förvärv av Grove
Förvärvet ska öka den globala närvaron, stärka partnerskap med nyckelleverantörer och utöka företagets globala säkerhetscenters.

Cybersäkerhetsföretaget Integrity360 har förvärvat Grove Group, ett cybersäkerhets- och molntjänstföretag med huvudkontor i Kapstaden, Sydafrika. Förvärvet medför att Integrity360 får cirka 600 nya kunder i 51 länder, ett tätt partnerskap med den ledande NDR-leverantören (Network Detection and Response) Darktrace, samt ytterligare ett globalt säkerhetscenter (SOC). Grove-kunder får nu tillgång till Integrity360s tjänsteportfölj inom cybersäkerhet, vilket inkluderar tjänster inom riskhantering, testning, incident response, infrastruktur, endpoint, PCI-efterlevnad samt ett brett utbud av hanterade tjänster, inklusive innovativa XDR/MDR-lösningar. Integrity360s tjänsteutbud har uppmärksammats av Gartner vid fyra tillfällen, senast som en Representative Vendor i Gartners guide för tjänster inom Managed Detection and Response.

Även Grove har en framgångsrik historia inom cybersäkerhet. Företaget grundades 2005, har 50 anställda och har sitt huvudkontor i Kapstaden samt ett europeiskt kontor i London. Grove har vuxit kraftigt de senaste 5 åren med en CAGR på över 22% och uppnådde under 2023 en försäljning på cirka 17 miljoner euro. Grove har över 600 kunder världen över, inklusive Europa, Afrika, Karibien och Mauritius. Företaget har utvecklat djupa och långvariga relationer med flera av världens ledande cybersäkerhetsleverantörer, inklusive Darktrace, Proofpoint, ESET och Mimecast. Kombinationen av Grove och Integrity360 innebär att koncernen har intäkter på 130 miljoner EUR och 500 anställda.

Groves tekniska supportverksamhet kommer att fungera som ytterligare ett säkerhetscenter (SOC) baserat i Kapstaden och integreras med Integrity360s befintliga säkerhetscenters i Dublin, Sofia, Stockholm och Neapel. SOC-verksamheten omfattar därmed över 140 ingenjörer, konsulter och cyberexperter som levererar ett brett utbud av hanterade tjänster, inklusive EDR, XDR och MDR (Endpoint Detection and Response, Extended Detection and Response, samt Managed Detection and Response).

Groves relation med Darktrace har lett till att företaget har vunnit utmärkelsen Darktrace Partner of the Year tre år i rad. Dess innovativa "dSOC"-hanterade tjänst för Darktrace-teknologi gör det möjligt för kunder att optimera sin investering i Darktrace AI-baserade tjänster inom Threat Detection and Response. Groves expertis inom Darktrace-lösningar kompletterar den kompetens som Integrity360 har byggt upp sedan partnerskapet med Darktrace formades i början av 2024.

- Vi är glada över att välkomna Grove till Integrity360, säger Ian Brown, verkställande ordförande på Integrity360. Tillsammans utökar vi befintliga cybersäkerhetstjänster över fler kontinenter, inklusive Afrika och Karibien. Dessutom stärker vi våra befintliga marknader, Storbritannien och kontinentala Europa. Den nya Integrity360-hubben i Kapstaden kommer att göra det möjligt för oss att tillgodose kundernas lokala behov, och vårt säkerhetscenter kommer att utöka vår redan betydande SOC-verksamhet. Båda företagen delar en passion för kundservice och innovation, och vi ser fram emot att erbjuda koncernens utökade tjänsteutbud till våra gemensamma kunder och partners under de kommande veckorna och månaderna.

- Jag är glad över att Grove går samman med Integrity360 och fortsätter på den tillväxtresa som vi startade för cirka 19 år sedan, säger Pip Witheridge, grundare och ordförande på Grove. Tack vare stödet från våra kunder, partners och anställda har Grove vuxit och blomstrat under den tiden, och jag är övertygad om att företaget kommer att fortsätta göra det som en del av Integrity360-gruppen.

- Relationen mellan Grove och Integrity360 har utvecklats under en längre tid, och vi kunde inte vara gladare över att bli en del av Integrity360 och arbeta nära Ian och Integrity360-teamet under de kommande åren, säger James Vinton, CEO på Grove. Jag ser med spänning fram emot framtiden för oss som organisation, för våra medarbetare och i synnerhet för vad vi tillsammans kan göra för våra kunder och partners framöver.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-06
Nytt cyberhot från Nordkorea kartlagtLanserar ramverk för informationsskyddAvanade utser Susanne till General Manager Riwal Sverige integreras med Cramo AB
2024-09-05
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
2024-09-04
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder