SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Integrity360 lanserar CTEM som tjänst

Tillsammans med XM Cyber
Cybersäkerhetsspecialisten Integrity360 och molnsäkerhetsexperten XM Cyber lanserar Continuous Threat Exposure Management (CTEM) som tjänst. Tjänsten är utformad för att hjälpa kunder att hantera sina cybersäkerhetsrisker mer effektivt genom att identifiera och prioritera exponeringar över hela företaget.

Integrity360 och XM Cyber som inledde sitt partnerskap år 2022 bygger den nya tjänsten på XM Cybers Continuous Exposure Management-plattform och kompletterar med tjänster som identifierar potentiella intrångspunkter och attackscenarier, lyfter fram och prioriterar exponeringar som innebär att kritiska tillgångar är i riskzonen och hjälper till att tolka, förstå och åtgärda.

Integrity360:s CTEM as a Service erbjuder support för att hantera implementeringen av dessa åtgärder, antingen genom kundens egna interna team eller dess externa supportpartner. Därmed får kunder en heltäckande lösning där säkerhetsinsatser som skräddarsys för de områden som betyder mest, samtidigt som den hjälper säkerhetsteam med extra resurser.

Den nya tjänsten inkluderar:
• Plattformsinställning och drifthantering: Från installation och konfiguration till sensordesign och integrering, vilket säkerställer sömlös drift.
• Exponeringsdetektering och prioritering: Kontinuerlig övervakning av affärsinfrastruktur där kritiska exponeringar och attackvägar identifieras.
• Remediation Management: Hjälp under åtgärdsprocessen med prioriterade rekommendationer och samverkan med IT-team.
• Stärkta resurser: Tillgång till professionella tjänster och specialiserade team.

Brian Martin, Director of Product Management, Integrity360, säger:

- Proaktiv hantering av exponeringar är en viktig del av modernt cybersäkerhetstänkande. Exponentiellt ökande volymer av nya sårbarheter och andra exponeringar i kombination med den kraftigt utökade attackytan har gjort att många organisationer måste kämpa hårt för att kunna hantera situationen. Lanseringen av CTEM as a Service är ett betydande steg framåt i vårt partnerskap med XM Cyber och ger företag tillgång till en kontinuerlig end-to-end-lösning för att hantera exponeringar. CTEM säkerställer löpande förbättringar av säkerhetssituationen och kan anpassa sig till nya exploateringar och exponeringar. Det är ett fokuserat sätt att identifiera vilka exponeringar som ska prioriteras, och, till skillnad från de flesta andra tjänster inom detta område, även ta itu med de åtgärder som krävs.

Enligt Gartner kommer organisationer som prioriterar kontinuerlig exponeringshantering år 2026 att ha tre gånger mindre risk att drabbas av ett intrång. Integrity360s CTEM as a Service ligger i linje med detta och ger kunderna de verktyg de behöver.

Integrity360:s CTEM as a Service identifierar inte bara sårbarheter utan all typ av exponering, inklusive de som orsakas av felkonfiguration och felaktig hantering av identiteter och behörigheter, referenser och tredje part. Genom att kartlägga processer och integrera utdata i befintliga system, validerar Integrity360 hotet och ger tydliga råd och kontinuerligt stöd vid åtgärdsprocessen. Dessutom anpassar tjänsten företagets säkerhetsinvesteringar till dess affärsprioriteringar, vilket gör det lättare för kunder att investera där det är viktigast.

Stuart Quinsey, Director of Channels EMEA på XM Cyber, kommenterade:

- Vårt partnerskap med Integrity360 är en milstolpe inom exponeringshantering, och ger kunder en överblick av sin säkerhetssituation. Vår CTEM-plattform och den nya tjänsten ger omfattande insikter om sårbarheter och andra exponeringar bortom traditionella system för att säkerställa att organisationer löpande har ett robust cyberförsvar.

Till skillnad från traditionella sårbarhetshanteringsprogram täcker Integrity360:s CTEM as a Service även ytterligare exponeringsrisker, från identitetshanteringsfrågor till AI-baserade hot, moln och risker i leveranskedjan. Detta omfattande tillvägagångssätt säkerställer att organisationer kontinuerligt hanterar den bredare attackytan genom att identifiera det mest effektiva försvaret. För mer information, besök: https://www.integrity360.com/threat-exposure-management

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-19
4 tips för att optimera webbtrafiken Banbrytande broprojekt
2024-09-18
Montico har startat en helt ny utbildningsformMotviktstruckar - gör informativa valVi ses på Scanautomatic och ProcessteknikEnkelhet i fokus En livsviktig säkerhetsåtgärd
2024-09-17
Olsons skapar nya relationer MCS Hyrsystem väl­komnar Anders Siktning och separering med siktskoporAvancerad chipmontering och kapslingKyocera nu certifierad DMG MORI-partner
2024-09-16
Unik satsning med en rullande mässmonterLyfta tungt?Hur man snabbt fixar svetsporer?Neobo har godkänts Ny rapport understryker hotet
2024-09-13
Water Jet Sweden lanserar produktnyhet TransformatorstationerSalesforce går all in på AI-agenterVerizon Business deltar på IBC2024 Plattformar för att skapa innehåll och samarbeta