SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Innovativa pallar för industrin

Strömsnäs Förpackningar
Strömsnäs Förpackningar är en pionjär inom hållbara transportförpackningar och erbjuder innovativa pallar som hjälper industrin. Deras produkter, inklusive både kartong- och wellpallar, är inte bara lätta och starka, utan också 100% återvinningsbara. Detta innebär att företag inom olika sektorer kan minska sina transportkostnader samtidigt som de minskar sin miljöpåverkan.

De hållbara pallar från Strömsnäs Förpackningar är utformade för att maximera effektiviteten i logistik och lagring. Deras lätta design bidrar till lägre fraktkostnader, samtidigt som deras robusthet säkerställer att varor transporteras säkert. Dessa pallar är också enkla att återvinna, vilket minskar avfallet och främjar en cirkulär ekonomi.

En annan betydande fördel med Strömsnäs Förpackningars pallar är deras anpassningsförmåga. De kan skräddarsys för att möta specifika krav från olika industrier, vilket gör dem till en flexibel lösning för företag som hanterar varierande typer av gods. Detta inkluderar allt från livsmedels- och dryckesindustrin till tillverkning och detaljhandel.

Förutom deras praktiska fördelar, spelar Strömsnäs Förpackningars engagemang för hållbarhet en central roll i deras produktutveckling. De använder miljövänliga material och processer för att säkerställa att deras produkter har så liten påverkan på miljön som möjligt.

Detta arbete är en del av deras bredare miljöstrategi, som syftar till att minska koldioxidutsläpp och främja hållbara affärsmetoder.

Strömsnäs Förpackningar är inte bara en leverantör av transportlösningar utan också en partner för företag som vill förbättra sin miljöprestanda. Deras pallar representerar en perfekt kombination av funktionalitet och miljöansvar, vilket gör dem till ett förstahandsval för framåttänkande företag.

För mer information om deras innovativa lösningar och hållbara förpackningsalternativ, besök Strömsnäs Förpackningar. Läs också mer om hållbara förpackningar och deras inverkan på industrin på Naturvårdsverkets webbplats.
Kontaktinformation

Strömsnäs Förpackningar AB

Postadress
Lagastigs­gatan 6
28732 Strömsnäsbruk
Besöksadress
Lagastigs­gatan 6
28732 Strömsnäsbruk
Region
Markaryd
Kronobergs län
Sverige
Organisationsnummer:
556589-6890
Grundat: 2000
Anställda: 7
Välkommen till Strömsnäs Förpackningar AB!

VI är ett företag belägna i de småländska skogarna i södra Sverige.
Det är vårt mål att hjälpa våra kunder ta bort onödigt eller miljöfarligt material och
finna nya miljövänliga lösningar med 100 % återvinningsbara produkter.

Vi erbjuder våra kunder förpackningar med hållbarhet och mångsidighet.

Våra produkter är miljövänliga lösningar som reducerar Ert miljöavtryck, minimerar transportkostnader och säkrar Era produkter under transport.

Vi har ett innovativt produktsortiment som håller hela vägen. Reducerad vikt, ersätter miljöfarligt material. Hög tryckhållfasthet, stötdämpande och ljudisolerande.

Senaste annonser från Strömsnäs Förpackningar AB

Se alla företagets 8 annonser »

Kontakter

Peter Stjernquist
Operativ Chef
+46 (0) 433 210 50
+46 (0) 433 57 03 39

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-04
Så blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex EcotecsManitou för hela slanten Rockpanel stärker sitt engagemang Innovation, utbildning och gemenskap i fokus
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder
2024-08-30
New structure in PROFIBUSRobotCenter Laxå AB säljer ny stationBevegos resa fortsätterStörsta hamn­utbyggnaden på 40 årBerghs och Svensk Form skapar designutbildning
2024-08-29
Träffa Fabeo på Entreprenad Live!Nya nödutrymnings­beslag från ASSA ABLOYAnpassningsbara RGB-lampor Digitala tvillingar ökar effektivitet & hållbarhet Starkt momentum i flera delar av CapSeks portfölj