SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Innovativ mikroelektronikmontering

På Mandalon Technologies AB
Mandalon Technologies AB, med över 25 års erfarenhet, specialiserar sig på monterings- och paketeringstjänster för mikroelektroniska komponenter som sensorer, MEMS-strukturer och ASICs. Företaget erbjuder även konsulttjänster inom design av chip och sensorer, processutveckling och projektledning. Deras laboratorium är utrustat för att hantera avancerade trådbondnings- och kapslingsbehov, vilket säkerställer hög prestanda och tillförlitlighet för produkterna. Mandalon arbetar nära akademiska institutioner för att integrera den senaste forskningen och tekniken i sina tjänster.

Bakgrund och expertis


Mandalon Technologies AB, grundat 1999, har lång erfarenhet inom mikroelektronikmontering och paketering. Företaget erbjuder omfattande tjänster inom montering av sensorer, MEMS-strukturer och ASICs. Med sitt eget avancerade labb kan Mandalon hantera komplexa krav på trådbondning och chip-paketering, vilket är avgörande för produkternas prestanda och tillförlitlighet.

Konsulttjänster


Mandalon tillhandahåller även konsulttjänster inom flera områden:

Design av chip och sensorer: Företaget hjälper kunder att optimera designen av kisel för att underlätta montering och bondning.
Processutveckling: Mandalon erbjuder expertis för utveckling av skräddarsydda processer, vilket kan vara avgörande för specifika applikationer.
Projektledning: Professionell projektledning för att säkerställa att projekt genomförs effektivt och inom tidsramar.

Samarbeten och forskning


Mandalon samarbetar med akademiska institutioner som Linköpings universitet för att integrera den senaste forskningen inom nano- och mikrosystem i sina tjänster. Detta samarbete bidrar till kontinuerlig utveckling och förbättring av deras teknologier och processer.

Kvalitetscertifieringar och miljömedvetenhet


Företaget är certifierat enligt ISO 9001:2015, vilket garanterar att de upprätthåller höga kvalitetsstandarder i sina processer och tjänster. Utöver detta arbetar Mandalon aktivt med hållbarhet och miljömedvetenhet, vilket återspeglas i deras processer och materialval. Detta engagemang för miljön gör dem till en ansvarsfull partner i tekniksektorn.

Utbildning och kompetensutveckling


Mandalon investerar i kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling för sina medarbetare. Detta säkerställer att de alltid är uppdaterade med de senaste teknologiska framstegen och kan erbjuda sina kunder den bästa möjliga servicen. Genom interna och externa utbildningar, samt deltagande i branschkonferenser, strävar Mandalon efter att hålla sin personal på toppen av sin professionella utveckling.

Mandalon Technologies


Mandalon Technologies AB är en pålitlig partner för företag som behöver avancerade lösningar inom mikroelektronikmontering. Genom sin breda kompetens och nära samarbete med akademin kan Mandalon erbjuda innovativa och anpassade lösningar för sina kunders specifika behov.
För mer information, besök Mandalon Technologies AB.
Kontaktinformation
Postadress
Bjärby Himmelslund 1
58561 Linghem
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556616-3670
Grundat: 2001
Anställda: 2
Välkommen till Mandalon Technologies AB!

Vi är din packaging partner inom mikroelektronik, inkluderande ASIC’s, MEMS, sensorer och andra mikroelektroniska system.

Vi arbetar med, prototyp- och legotillverkning av mikroelektronik, från fåtal till mindre serier.
Kvalificerade chip packaging-tjänster; mikromontering av t.ex. ASIC, MEMS och sensorer; tråd-bondning, layout samt även med problemlösning.

Bondning och kapsling av ett chip, chip packaging, är ofta ett kort steg. Trots det korta steget har det en stor inverkan på hela produktens prestanda i slutänden. Mandalon Technologies har många års kunnande och erfarenhet av att bygga vitt skilda strukturer. Detta gör oss särskilt lämpade att på bästa sätt ta hand om ert chip och er chipmontering.

Med erfarenhet från sensorverksamheten inom S-SENCE på Linköpings universitet föddes företagsidén, och vi bildade Mandalon Technologies HB 1999. Ända sedan dess har vi monterat sensorer, MEMS-strukturer och ASICs. Vi byggde vårt eget mikromonteringslab 2001. Från och med 2002 är vi aktiebolag och genomförde ISO 9001:2008-certifieringen 2008 och sedan 2017 gäller certifiering enligt ISO 9001:2015.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Per-Erik Fägerman
0733 206050

Filmer

Bondning

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-05
En storspelare i stål- och plåtbranschenFörnyar Solitas Azure Analytics specialisering Lanserar industriella OLED displayerEU:s nya AI-lag har ingen påverkan Consilium köper Daspos
2024-09-04
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder
2024-08-30
New structure in PROFIBUSRobotCenter Laxå AB säljer ny stationBevegos resa fortsätterStörsta hamn­utbyggnaden på 40 årBerghs och Svensk Form skapar designutbildning