SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

IFS gör industriell AI till verklighet

Med lansering av IFS Cloud 24R2
IFS presenterar idag nya AI-drivna funktioner i samband med lanseringen av den nya versionen av IFS Cloud - IFS Cloud 24R2. De nya funktionerna fokuserar på att förhöja användarupplevelsen och att driva på en storskalig användning av industriell AI. Dessutom lanseras IFS nya hållbarhetsmodul i samarbete med PwC.

Nu finns över 60 nya industriella AI-funktioner tillgängliga genom IFS.ai för tillverkning, servicehantering, hantering av tillgångar och en ny modul för hållbarhetshantering.

Ett exempel på de nya funktioner som lanseras är att IFS.ai kan ta ostrukturerad data, från till exempel en ny kundorder, och automatiskt skapa en ny order så att produktionsprocessen kan påskyndas. Den effekt som denna nya order får på verkstadsgolvet kan sedan modelleras och analyseras med den nya simuleringsfunktionen Manufacturing Scheduling Optimization (MSO). IFS.ai gör grovjobbet, vilket gör det möjligt för produktionschefer att förbättra kapacitetsplaneringen och möta kundernas efterfrågan. Samtidigt kan förvaltarna av företagets tillgångar använda simuleringsfunktionerna för att mer exakt förutse och planera underhåll av viktiga tillgångar baserat på olika scenarier.

¬– Alla nya funktioner och förbättringar inom IFS Cloud 24R2 styrs av IFS strategiska teman, förklarar Christian Pedersen, Chief Product Officer på IFS. De är skräddarsydda för att hjälpa kunderna att frigöra sin fulla potential. Detta gäller såväl operativ effektivitet som lönsamhet, genom att nyttja IFS.ai för att låsa upp och använda det hemliga vapnet i hela leveranskedjan och verksamheten: deras data. IFS ligger i framkant och leder utvecklingen inom industriell AI, som sätter fart på de tillgångs- och serviceintensiva industrier som driver vår värld.

Hållbarhetsmodul går nu live
I samband med lanseringen av IFS Cloud 24R2 lanseras också den nya hållbarhetsmodul som IFS tagit fram tillsammans med PwC. Modulen gör det enklare för företag att rapportera sin hållbarhetsdata.

Kombinationen av IFS Clouds förmåga att samla in data och PwC:s expertis inom hållbarhetsrapportering hjälper företag att navigera i de nya kraven som numera ställs i EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Modulen innehåller nya funktioner som har utvecklats för att hjälpa kunder att förenkla och effektivt hantera insamling av hållbarhetsdata och spårning av prestanda i hela organisationen.

– Korrekt och omfattande hållbarhetsdata är avgörande för att organisationer ska kunna övervaka framsteg, identifiera förbättringsmöjligheter och följa regler, säger Iain Anderson, ESG Technology & Data Leader, på PwC UK. Tillförlitliga data gör det också möjligt för företag att fatta välgrundade beslut, vara transparenta gentemot intressenter och bygga upp pålitlighet. Genom vårt samarbete med IFS och deras hållbarhetsmodul Sustainability Management Module i IFS Cloud, nyttjar vi PwC:s expertis inom hållbarhetsrapportering och kunskap om regelverk för att ge värdefull vägledning, insikter och stöd. Detta gör det möjligt för organisationer att effektivt uppnå sina hållbarhetsmål och navigera i det föränderliga regulatoriska landskapet.

För mer information om IFS Cloud 24R2, läs det engelska pressmeddelandet i IFS nyhetsrum.

För mer information om hållbarhetsmodulen Sustainability Management Module, läs det engelska pressmeddelandet i IFS nyhetsrum.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-10-10
EJOT lanserar ALtracs® XtScrive ingår avtal med Svea Bank James Hardie Sverige växer SOTI tar digitalisering till en ny nivåRheinzink ställer in siktet
2024-10-09
TYRI startar egen produktion av kretskortServokablar för NordamerikaOlsons på EuroBlech 2024Moussi Montage Introducerar Ny Serie Vi fyller 50 år
2024-10-08
Ta steget upp till nästa funktionsnivå Högtrycksmunstycken:Vi presenterar CoroMill® MS20 Sveriges främsta experter samlasRelining
2024-10-07
Så löser Siemens lagringsutmaningarBetalningsindustrin står inför en ny världsordning HMS Networks förvärvar PEAK-System Technik Nyheter från BrysselAWS skapar AI-driven superhjärna för Formel 1
2024-10-04
Moussi Montage lanserar ny serie Så kringgår spammarna skräppostfiltrenLeveransproblemen som hotar e-handelns tillväxtLanserar nya Optimizely Personalization Förvandlar kontor till nytt Scandic Go-hotell