SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hydraulik, pneumatik & centralsmörjningsproffs

Läs mer om företaget
Ett företag specialiserat på hydraulik, pneumatik och centralsmörjsystem erbjuder ett brett spektrum av tjänster och produkter. De tillhandahåller installation, service och försäljning av utrustning som riktar sig till både industriella och privata kunder över hela Sverige. Genom sin omfattande erfarenhet och expertis blir de en pålitlig partner för företag och verkstäder som söker effektiva och hållbara lösningar för sina verksamheter. Läs mer om företaget Intersale.

Företagsbeskrivning


Intersale AB är ett företag specialiserat på att tillhandahålla lösningar och produkter inom hydraulik, pneumatik och centralsmörjsystem. Deras tjänster täcker installation, service och försäljning av utrustning för dessa system. Företaget riktar sig till en bred kundbas som inkluderar sågverk, industrier, fordonsverkstäder, entreprenörer, oljebolag och privatpersoner.
Intersale AB har byggt upp ett rykte som en pålitlig leverantör av högkvalitativa produkter och tjänster inom sina verksamhetsområden. Företagets målsättning har alltid varit att lösa kundernas problem och funderingar på ett effektivt sätt. Genom att samarbeta med marknadsledande företag globalt, kan Intersale erbjuda sina kunder högsta kvalitet och expertis.

Tjänster


Hydraulik och pneumatik: Intersale erbjuder produkter och kompletta lösningar för hydrauliska och pneumatiska applikationer. Detta inkluderar slangar, kopplingar och andra komponenter.

Centralsmörjsystem: Företaget är specialiserat på centralsmörjsystem, vilket innefattar både försäljning av komponenter och installation samt service av dessa system.

Rikstäckande Service: Intersale utför service och nyinstallationer över hela Sverige. Deras service inkluderar både hydrauliska och pneumatiska system, vilket gör dem till en pålitlig partner för underhåll och reparationer.

Butiksförsäljning: Intersale har en butik där de säljer ett stort sortiment av produkter relaterade till deras specialområden. Kunder kan hitta allt från slangar till avancerad smörjutrustning.

Vad är centralsmörjningssystem och varför är det så viktigt?


Centralsmörjningssystem är en automatiserad metod för att tillföra smörjmedel till maskinens olika delar under drift. Det säkerställer att maskiner får rätt mängd smörjmedel vid rätt tidpunkt, vilket minskar friktion och slitage, och därmed förlänger maskinens livslängd. Detta system bidrar till att minska underhållskostnader och driftstopp, vilket är avgörande för företag som är beroende av kontinuerlig drift och effektivitet i sina operationer.

Kontaktinformation

:
• Adress: Horns väg 6, 605 97 Norrköping
• Telefon: 011 – 12 19 00
• E-post: info@intersale.se
För mer information kan du besöka deras hemsida: Intersale AB.
Kontaktinformation
Postadress
Horns Väg 6
60597 Norrköping
Besöksadress
Horns Väg 6
60597 Norrköping
Region
Norrköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556091-4995
Grundat: 1964
Anställda: 5
Välkommen till AB InterSale!

Ett smörjsystem från InterSale ger:

- Säkrare drift
- Bättre arbetsmiljö
- Lägre underhållskostnader
- Minskad smörjmedelsförbrukning

Vi utför:
- Projektering
- Dimensionering
- Montering av smörjsystem och utrustningar

Välkommen att kontakta oss!

Företagets tjänster/produkter

Produkter: Hydraulik, Pneumatik, Slang & tillbehör, Smörjutrustning

Kontakter

Göran Nyström
Delägare
0709-77 13 30

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-04
Så blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex EcotecsManitou för hela slanten Rockpanel stärker sitt engagemang Innovation, utbildning och gemenskap i fokus
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder
2024-08-30
New structure in PROFIBUSRobotCenter Laxå AB säljer ny stationBevegos resa fortsätterStörsta hamn­utbyggnaden på 40 årBerghs och Svensk Form skapar designutbildning
2024-08-29
Träffa Fabeo på Entreprenad Live!Nya nödutrymnings­beslag från ASSA ABLOYAnpassningsbara RGB-lampor Digitala tvillingar ökar effektivitet & hållbarhet Starkt momentum i flera delar av CapSeks portfölj