SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hydraulhammare för effektiv rivning

Så fungerar dem och därför är de användbara
Hydraulhammare är en avgörande del av utrustningen inom bygg- och rivningsindustrin. Med sin kraftfulla kapacitet kan de bryta ner hårda material som betong och sten, vilket gör dem idealiska för stora infrastrukturprojekt samt mindre rivningsarbeten. Dessa verktyg används tillsammans med grävmaskiner för att utföra tunga uppgifter på ett effektivt och exakt sätt.

Vad är en hydraulhammare?


En hydraulhammare är ett kraftfullt verktyg som används för rivning och krossning av hårda material som betong, sten och asfalt. Den drivs genom att utnyttja hydrauliskt tryck, vilket genererar en enorm slagkraft som bryter ner även de mest motståndskraftiga material. Hydraulhammaren monteras på grävmaskiner, vilket gör den till en populär komponent i olika typer av bygg- och rivningsprojekt.

Användningsområden för hydraulhammare


Hydraulhammare används inom flera olika sektorer, inklusive rivningsarbeten, stenbrott, vägbyggen och återvinningsprojekt. De är särskilt effektiva när det krävs precision och kraft för att bryta upp stora materialmassor eller när sprängning inte är ett alternativ. Dessa verktyg kan hantera tunga jobb där andra metoder inte räcker till, exempelvis vid krossning av stora stenblock eller vid rivning av befintliga byggstrukturer. Med rätt modell kan hydraulhammare anpassas för allt från mindre renoveringsarbeten till storskaliga infrastrukturella uppgifter.

Pladdet hydraulhammare hos Scandcon


Scandcon erbjuder en serie Pladdet hydraulhammare som är kända för sin tillförlitlighet och effektivitet. Pladdet är ett välkänt varumärke inom branschen och deras hydraulhammare är designade för att uppnå maximal produktivitet vid minimal stilleståndstid. Modeller som Pladdet PBH-serien används på grävmaskiner och kan hantera både små och stora rivningsuppgifter. Dessa hammare har utvecklats för att kombinera hög slagkraft med lång hållbarhet, vilket gör dem perfekta för intensiva arbetsmiljöer där slitage är en faktor att ta hänsyn till.

Hitta din rivningsutrustning hos Scandcon


Hos Scandcon hittar du ett brett utbud av utrustning för rivning och krossning, inklusive högkvalitativa hydraulhammare från Pladdet. Oavsett om du arbetar med mindre renoveringsprojekt eller storskaliga rivningsarbeten har Scandcon rätt verktyg för dina behov. Deras hydraulhammare är utformade för att ge maximal slagkraft och precision, samtidigt som de minimerar slitage på maskiner och utrustning. Kontakta Scandcon för att hitta den bästa lösningen för ditt nästa projekt.
Kontaktinformation
Postadress
Ehns Gata 6
51156 Kinna
Besöksadress
Ehns Gata 6
51156 Kinna
Region
Mark
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556835-3097
Grundat: 2010
Anställda: 60
Välkommen till Rondellen Maskin AB!

Rondellen Maskin startades för att vi såg att det saknades en helhetspartner, någon som kan erbjuda både uthyrning och försäljning, allt under samma tak. Vi öppnade portarna till vår första anläggning 2011 och har sedan dess vuxit en del, då vi idag har fem stycken etablerade anläggningar.

Vårt huvudkontor finns i Kinna, där vi erbjuder både uthyrning och försäljning, på anläggningen i Landvetter har vi satsat mer på enbart uthyrning och i Nyköping endast försäljning. Men på våra depåer i Partille och Varberg har vi, precis som i Kinna, både uthyrning och försäljning.

Hos oss är alla välkomna, våra kunder är allt från privatpersoner till företag och kommuner. Man kan hyra maskiner och entreprenadtillbehör under olika tidsperioder, allt från en dag till flera år, det är ni själva som bestämmer vilket just ert behov är. Även om du varken bor eller arbetar i närheten av någon av våra depåer så ser vi inga hinder i det, allt är ju bara en transport bort, vilket gör att vi både hyr ut och säljer produkter över hela Sverige samt även vissa delar av Europa. För oss är inget omöjligt!

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2016 – ISO 45001 – ISO 9001:2016

Kontakter

Samuel Lundberg
0320-71 54 11
Lisa Lundberg
0320-71 54 26

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-10-14
YstaMaskiner på Elmia Lantbruk i JönköpingGrindstängare från Dictator ScandinaviaNu är alla bitar på plats hos Swecon RentalLaddboxkillarna finns nu i 75 städerNya nätfiskemetoder via QR-kod
2024-10-11
Lämplig hantering av mediaDenodo lanserar globalt utbildningsinitiativ Välkommen till öppet hus på Senergia EnergiforumFörsta svenska laddhubben för lastbilarByggmaterialdagen 2024
2024-10-10
Nyhet! Hyr en termotransferskrivare! Ny design och funktion40 ton hållbarhet!Satsar på renlighet från ANMASI AB Stärker sin närvaro i Stockholmsområdet
2024-10-09
TYRI startar egen produktion av kretskortServokablar för NordamerikaOlsons på EuroBlech 2024Moussi Montage Introducerar Ny Serie Vi fyller 50 år
2024-10-08
Ta steget upp till nästa funktionsnivå Högtrycksmunstycken:Vi presenterar CoroMill® MS20 Sveriges främsta experter samlasRelining