SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

HMS Networks lanserar Anybus Defender

En ny produktserie för industriell säkerhet
HMS Networks utökar sitt produkt sortiment med Anybus Defener – en portfölj av säkerhetsprodukter för industriella nätverk, utformade för att skydda kritisk infrastruktur.

Cyberhoten mot industriella miljöer ökar avsevärt och Anybus Defender-serien innehåller en brandvägg som skyddar operativ teknik (OT). Den är speciellt utformad för Industrial Control Systems, där primär användning är nätverkssegmentering som följer ISA/IEC 62443-3-3, Network Address Translation med trafikfiltrering och deep packet inspection (DPI) på industriella protokoll som gör det möjligt med ett djupgående skydd för industriella maskiner. Serien passar lika bra för maskinbyggare som vill bygga in säkerhet i sin lösning som ägare av tillverkningsutrustning eller kritisk infrastruktur som vill uppgradera befintliga nätverk med nya skyddsstrategier.

Anybus Defender Lineup finns i fyra olika modeller för olika säkerhetsbehov:
• Anybus Defender Compact 1004 – En utrymmeseffektiv lösning för mindre industriella miljöer som erbjuder ett robust skydd utan att kompromissa med användarsäkerheten.
• Anybus Defender 4002 – En mångsidig brandvägg utformad för medelstora nätverk där avancerade säkerhetsfunktioner kombineras med enkel implementering.
• Anybus Defender 6004 – Idealisk lösning för större installationer. Denna modell ger ännu bättre säkerhetsfunktioner och ett omfattande nätverksskydd.
• Anybus Defender 6024 – Flaggskeppsmodellen, konstruerad för de mest krävande industriella tillämpningarna, som ger omfattande säkerhet och nätverkstäckning.

Anybus Defender-modellerna är utmärkta för fysiska segmenteringsstrategier och levereras med ett flertal portkonfigurationer från RJ-45 ethernet till SFP-portar med stöd för koppar- eller fiberanslutning. Anybus Defender 4002, 6004 och 6024 är tillgängliga med tre olika licenser för som säkerställer användning i ett stort antal användningsområden.

Huvudegenskaper i Anybus Defender-serien:
Industriellt anpassad säkerhet: Byggd för att stå emot tuffa förhållanden i industriella miljöer. Anybus Defender ger pålitlig prestanda i utmanande användningsområden.
Skalbara lösningar: Oavsett om det gäller små, medelstora eller storskalig användning erbjuder Anybus Defender skalbara säkerhetsalternativ som kan skräddarsys efter varje nätverks specifika behov.
ICS-medveten mjukvara: Inbyggd industriell tillgångsdetektering och policykontrollfunktioner för industriella protokoll med automatiskt regelskapande som gör det möjligt för administratören att se vad det är de hanterar och enkelt ta granulär kontroll över nätverkstrafiken.
Användarvänligt gränssnitt: Förenklad installation och hantering genom ett intuitivt gränssnitt, som möjliggörför operatörerna att övervaka och kontrollera nätverkssäkerheten utan ansträngning. Som tillval finns en central CyberSecurity Console-mjukvara för att enkelt kunna hantera en flotta av Anybus Defenders i ett enkelt webbanvändargränssnitt.

”Vi är väldigt nöjda över att introducera Anybus Defender Lineup, som innehåller alla de nyckelelement som krävs för modern industriell nätverkssäkerhet, säger Thomas Vasen, affärsutvecklingschef för nätverkssäkerhet.

"I takt med att de industriella nätverken blir allt mer sammankopplade, ökar behovet av robusta säkerhetsåtgärder avsevärt. Med stöd av bestämmelser som NIS2 och standarder som 62443-3-3 tillämpar kunderna fysisk segmentering för att separera sina maskiner och kritiska tillgångar. Anybus Defender-serien erbjuder pålitliga, skalbara och användarvänliga lösningar för att öka synligheten, minska riskerna och effekten av en överträdelse.”

Anybus Defender Lineup finns att beställa via HMS Networks globala nätverk av partners och distributörer. För mer information, besök www.hms-networks.com eller kontakta din lokala HMS nätverksrepresentant.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-12
Myter som hindrar virtuell maskinmigreringNSK når genombrottDell Technologies och Red Hat samarbetar Progress presenterar Progress Semaphore
2024-09-11
Plastkapslingar XXL för stora idéer!Möt oss i PiteåMirka lanserar batteri­driven bandslipmaskinEffektivare märkningsprocess Automatiserad logistik
2024-09-10
Välkommen till SvetslärarmötetGibbsCAM 2025 är här!Få en inblick i vår värld!Bilprovningen säkrar kundnöjdhetenIT-Total storsatsar på Informationssäkerhet
2024-09-09
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"