SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hewlett Packard lanserar virtualiseringskapacitet

Med prestanda och time-to-value till låg risk
HPE lägger till sin nya virtualiseringsteknik och blir den första leverantören att erbjuda en omfattande svit av funktioner och tjänster som spänner över teknikstacken för hybridmoln.

Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE) utökar sitt hybridmolnerbjudande med HPE:s virtualiseringsfunktion för HPE Private Cloud. Den kombinerar en kernel-baserad virtuell maskin (KVM) med öppen källkod och HPE:s innovativa programvara för klusterorkestrering, för att stödja den höga prestanda och tillgänglighet som behövs för krävande arbetslaster hos företag. Virtualiseringsklustren hanteras genom ett molnbaserat kontrollplan, vilket tar bort behovet av att avsätta värdefulla resurser för lokal hantering. Samtidigt är HPE:s virtualiseringsteknik utformad för att vara tillgänglig även när den inte är ansluten till molnet.

"För att förverkliga löftet om hybridmoln inser företag behovet av att använda en "hybrid by design"-strategi som levererar en enhetlig, plattformsbaserad molnmodell och ger flexibilitet, kontroll och frihet från inlåsning", säger Hang Tan, Chief Operating Officer, HPE Hybrid Cloud. "För att möta dessa krav är vi glada över att kunna utöka våra hybridmolnerbjudanden med HPE-virtualiseringskapacitet för HPE Private Cloud. Kombinationen av våra full-stack-hybridmolnfunktioner och öppna ekosystem gör HPE GreenLake cloud till den framtidssäkra destinationen för hybridmoln för företag. HPE GreenLake cloud har en historia av att vara kundorienterad och vi är engagerade i öppna standarder med stöd för flera leverantörer och moln. Som en del i detta åtagande kommer HPE att fortsätta samarbeta med andra branschledare inom virtualisering och container-teknik, och stödja de runtimes som möjliggör de bästa lösningarna för våra kunders behov.”

Integrerad med HPE Private Cloud
HPE:s virtualiseringsfunktion erbjuds som en del av en helt integrerad privat molnlösning byggd på HPE:s ledande beräknings-, nätverks- och lagringsfunktioner. Kunder som använder HPE Private Cloud med HPE:s virtualiseringskapacitet kommer kunna dra nytta av en intuitiv hanteringsupplevelse. Detta inkluderar automatiserad Day 0- och Day 1+-operationer, VM-leverans med två klick med integrerat dataskydd och automatiserad livscykelhantering.

Kunder får även fördelarna med den integrerade HPE Alletra Storage MP-plattformen, som ger hög prestanda för dataintensiva arbetslaster och högeffektiv datareduktion. Med HPE:s rådgivande, professionella och hanterade tjänster kan kunder ytterligare skydda sig mot operativa och tekniska risker, samtidigt som de uppnår snabbare time-to-value.

HPE Private Cloud möjliggör arbetslaster för virtualisering, molnet och AI, med stöd för virtuella maskiner, containers och bare metal. Företag som väljer HPE Private Cloud får inbyggd integration med HPE:s hybridmolntjänster som dataskydd och cyberresiliens med Zerto och AI-driven IT-drifthantering genom OpsRamp, tillsammans med ledande tredjepartsintegration. Allt detta levereras med en enhetlig och plattformsbaserad molnhanteringsmodell med HPE GreenLake cloud.

HPE är först att erbjuda en komplett uppsättning funktioner för hybridmoln
Med tillägget av virtualiseringsteknik blir HPE första att erbjuda en komplett uppsättning funktioner och tjänster i företagsklass över hela teknikstacken för hybridmoln:
• Modulär privat molninfrastruktur med AI-driven automatisering
• Nätverksvirtualisering och -segmentering (HPE Aruba Networking)
• Datamobilitet med enhetlig upplevelse över privata och publika moln med hjälp av SDS (HPE Alletra Storage MP)
• Komplett uppsättning runtimes (virtuella maskiner, containers, bare metal) och AI-ramverk
• Molntjänster för flera moln och leverantörer för IT-drifthantering (OpsRamp), dataskydd och cyberresiliens (Zerto) samt hållbarhetsrapportering (Sustainability Insights Center)
• Enhetligt och plattformsbaserat molnkontrollplan (HPE GreenLake)
• Rådgivning och professionella tjänster, hanterade tjänster och finansiella tjänster

Upp till 5x TCO-besparingar med en trestegs "hybrid by design"-strategi
Företag kan nå upp till 5x TCO-besparingar1 när de använder HPE Private Cloud och samarbetar med HPE för att modernisera virtualiserade IT-system. HPE har etablerat ett holistiskt tillvägagångssätt i tre steg för att möjliggöra detta:
1. Optimera – Utnyttja HPE Cloud Physics för att anpassa kundens virtualiseringsavtryck till rätt storlek och dra nytta av de arkitektoniska fördelarna med HPE Private Cloud-lösningar
2. Modernisera – Samarbeta med HPE Services för att påskynda införandet av molnbaserade- och AI-plattformar, nyttja HPE-funktioner som Zerto datamigrering, HPE:s container- och virtualiseringsfunktioner, tredjepartslösningar och HPE:s Public Cloud-partner
3. Förenkla – Ta bort komplexiteten i att hantera flera miljöer över privata och offentliga moln genom att utnyttja den enhetliga driftupplevelsen av HPE GreenLake-molnplattformen
HPE:s virtualiseringsfunktion förhandsvisades på HPE Discover 2024 och väntas släppas först som en del av HPE Private Cloud Business Edition under 2024 års andra hälft.

Källor:
1Jämfört med TCO för att driva äldre virtualiserade miljöer; för detaljer se HPE Substantiation Document

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-25
Jämställdhet – ett ständigt pågående arbeteÅrlig analys visar stadig tillväxtHur COBOTs påverkat industrin
2024-06-24
Boardingen är öppenSwecon uppdaterar sin maskinflottaVärmekameror vs. pyrometrarInstallation av MiR600 hos Weland PlasticEtt måste för framtidens industri
2024-06-21
Undvik vanliga misstag vid fasadmålning
2024-06-20
Tålighet och avancerad teknik kombineratServicetekniker på Swecon i Staffanstorp!Heta försök på Swerim med salt i fokus20-årig funktionsgaranti för...Stora elbehov, men få företag har information
2024-06-19
Allt du behöver veta om skjutstativstruckar Säkerhetsåtgärder vid användning av laser Gradsaxar för plåtbearbetning Utökad kapacitet och höjd kvalitetKraften med 3D-utskrift