SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Håll truckarna i toppskick

Med BIAB Truckservice
BIAB Truckservice erbjuder omfattande truckservice i Borås , anpassad efter företag som förlitar sig på truckar för en effektiv arbetsdag. Med över 50 års erfarenhet i branschen och en kunnig personalstyrka kan BIAB säkerställa att truckar fungerar optimalt och minskar risken för driftstopp. Detta gör att arbetsmiljön blir säkrare, samtidigt som kostsamma reparationer och oväntade avbrott undviks.

Service för alla truckmärken


BIAB Truckservice är experter på att underhålla och reparera truckar oavsett märke. Deras breda erfarenhet gör dem till en flexibel partner för företag i Borås med omnejd. Förutom service och reparationer erbjuder de även lösningar för truckbatterier, laddare och reparation av skadade truckar. Om ditt företag har specifika behov kan BIAB dessutom anpassa truckarna för att möta dessa.

Några av de tjänster BIAB erbjuder:


Gaffeltest: Regelbunden kontroll av truckgafflar för att säkerställa att de uppfyller säkerhetskrav enligt Arbetsmiljölagen. Gafflarnas skick, såsom ytsprickor, rakhet och slitage, inspekteras noggrant för att garantera säker lasthantering.

Brandskyddskontroll: Årlig kontroll av brandsäkerheten på förbränningstruckar i enlighet med SBF 127:17 . Detta minimerar risken för bränder och säkerställer att truckarna uppfyller alla säkerhetskrav.

Säkerhetskontroll: BIAB utför regelbundna säkerhetskontroller för att garantera att alla säkerhetssystem på truckarna fungerar som de ska. Detta bidrar till att skapa en tryggare arbetsplats.

Serviceavtal: Genom skräddarsydda serviceavtal säkerställs att truckarna får regelbunden service och inspektion. Detta förebygger oväntade avbrott, förlänger truckarnas livslängd och gör att företaget följer alla relevanta lagar och föreskrifter.

Varför välja BIAB Truckservice?


När du väljer BIAB Truckservice får du tillgång till ett erfaret team som snabbt kan åtgärda problem på plats tack vare fullt utrustade servicebilar. Deras proaktiva arbetssätt gör att truckarna alltid är redo att användas, och med ett serviceavtal kan du dra nytta av både ekonomiska och säkerhetsrelaterade fördelar.

BIAB verkstad i Härryda är utrustad för allt från enklare underhåll till mer avancerade reparationer och anpassningar. De kan möta alla dina behov, vilket säkerställer att truckarna fungerar effektivt och säkert.

Kontakta BIAB Truckservice


För företag i Borås som behöver pålitlig truckservice är BIAB Truckservice ett självklart val. Kontakta dem idag för ett kostnadsförslag eller för att diskutera hur de kan hjälpa till att hålla era truckar i toppskick och förlänga deras livslängd.
Kontaktinformation

Biab Truckservice AB

Postadress
Industri­vägen 4a
43892 Härryda
Besöksadress
Industri­vägen 4a
43892 Härryda
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556165-5092
Grundat: 1972
Anställda: 4
Välkommen till BIAB Truckservice AB

Service / Reparation
Vi servar och reparerar alla truckmärken, batterier och laddare. Utför Gaffeltest , Säkerhetskontroll på truckar.
Ombyggnad av truckar enl. kunds önskemål. Större reparationer i vår verkstad i Härryda.

Tillverkning
Vi tillverkar alla typer av trucktillbehör och utrustning. Så som pikbommar , förlängningsgafflar,
lyftok , bilklo , gaffelspridning mm. Det mesta efter kundens behov!

Försäljning
Vi säljer nya och begagnade truckar, pallvagnar och truckutrustning.

Vi har vår verkstad i Härryda. Service och reparationer utförs mest i stor Göteborg , men försäljning och tillverkning sker till kunder i hela Sverige.

Kontakta oss gärna för mer information! Våra öppettider är måndag–torsdag 07.00–15.45 och fredag 07.00–15.00

Besök gärna vår hemsida !!

Kontakter

Helene Karlemon
Ägare
031-49 51 90
0706115190
Jari Riuttanen
Truckreparatör
0707-35 6669
Magnus Karlemon
Truckreparatör
0707-35 66 67
Martin Öst
Truckreparatör
070-7485645

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-10
LG på IFA 2024
2024-09-09
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
2024-09-05
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
2024-09-04
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs