SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Gustav Engvall ny Regionchef för BOLIST

Erfaren ledare tar över som regionchef
Gustav Engvall blir ny Regionchef för BOLIST med fokus på att stötta kedjans medlemmar med affärsutveckling och försäljning.

Gustav har en lång bakgrund inom branschen och kommer närmast från Bygma där han arbetade med affärsutveckling med fokus på försäljning. Han har även under många år drivit en egen bygghandel under varumärket XL-BYGG innan han sålde verksamheten 2017.

- Det känns fantastiskt roligt att vara tillbaka och få arbeta nära och tillsammans med fria entreprenörer. Jag har haft möjligheten att få arbeta både som egen entreprenör och ägare till en bygghandel men även som platschef inom en kapitalkedja vilket har gett mig erfarenheter som jag tar med mig i min roll som regionchef. Jag har som mål att kunna vara ett bra stöd i många frågor men framförallt inom affärsutveckling och försäljning där jag har lång erfarenhet av ett proaktivt arbetssätt, säger Gustav Engvall, ny Regionchef Mellan/Öst för BOLIST.

BOLIST styrka är den lokala närvaron och med ett butiksnät med närmare 170 anläggningar från norr till söder har kedjan byggt upp en stark position mot både proffs och hemmafixare.

- Jag är glad över att hälsa Gustav välkommen till BOLIST. Han blir ett värdefullt tillskott och ett bra stöd till våra medlemmar i deras fortsatta tillväxtresor, säger Magnus Hemmingberg, Kedjechef BOLIST.

Gustav Engvall ersätter Ulrika Eliasson som före sommaren gick vidare inom Mestergruppen med en roll som driftsutvecklare av affärssystem.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-09
Red Hat Enterprise Linux AI nu tillgänglig Felaktig konfiguration innebär riskHär får du köra berusad full(t) lagligt
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
2024-09-05
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
2024-09-04
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål