SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Getac lanserar nya S510

Världens första AI-redo robusta bärbara dator
Nya S510 kombinerar AI-redo teknik med robust konstruktionskvalitet och en 15,6” skärm för optimal produktivitet i en mängd olika scenarier.

Nyheter i korthet:
•S510 är världens första AI-redo robusta bärbara dator1 ämnad för personal inom samhällsservice, säkerhetspersonal samt medarbetare inom tillverknings- och fordonsbranschen
•Kraftfull prestanda och robust pålitlighet innebär att AI-baserade tillämpningar kan användas med tillförlitlighet
•Enligt Getacs mandat att tillhandahålla hållbar design består S510:s chassi delvis av återvunna PCR material

TELFORD: Idag tillkännagav Getac lanseringen av en helt ny AI-redo S510 robust bärbar dator som gör det möjligt för organisationer inom branscher som samhällsservice, tillverkning och fordon att dagligen utnyttja styrkan hos det senaste inom AI.

En AI-redo enhet som är byggd för att öka produktivitet
Med den nya S510 kan medarbetare dra nytta av produktivitetsfördelarna hos AI-baserade tillämpningar. En Intel® CoreTM Ultra 5/7-processor med Intel® AI Boost och Intel®-grafik innebär att användare får omedelbar tillgång till kraftfull prestanda samtidigt som en dedikerad Microsoft Copilot-tangent snabbt aktiverar AI-kapaciteter vid behov.

S510 kombinerar dessa innovativa funktioner med MIL-STD-810H- och IP53-certifiering tillsammans med 0,9m fallsäkerhet och vibrationsmotstånd, så att användare kan arbeta trygga i vetskapen om att utrustningen är robust. S510 har även en 15,6” bildskärm med en ljusstyrka på 1 000 nits och Getac-teknik för läsbarhet i solljus och som ger optimal användbarhet vid olika ljusförhållanden. Dessutom tillhandahåller enheten olika robusta anslutningsalternativ inklusive WiFi 6E och Bluetooth 5.3 som standard, med valfri 4G-LTE och 5G Sub-6 kapacitet för att hålla användare uppkopplade.

Trots den stora skärmen och de robusta funktionerna väger S510 enbart 2,35 kg vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som hot-swap-batterikapacitet stödjer drift under hela skift. Den hållbara designen är även ett uttryck för Getacs engagemang i miljöfrågan eftersom en stor del av chassit består av återvunna PCRmaterial.

S510 kan konfigureras baserat på enskilda kunders behov, med tillgängliga tillval som dubbla Thunderbolt 4 portar för snabbare dataöverföring upp till 64 GB DDR5 (8 GB som standard) och upp till 2 TB PCIe NVMe SSD-lagring (256 GB som standard). Ytterligare alternativ inkluderar streckkodsläsare, DVD super multienhet, en andra lagringsenhet och/eller NVIDIA GPU.

Driver nästa generations AI-baserade tillämpningar
S510:s kraftfulla specifikation och robusta funktioner gör den till den perfekta plattformen för flera olika AI baserade tillämpningar. Till exempel kan säkerhetspersonal minimera bakgrundsljud när de utför intervjuer och spelar in vittnesmål vilket gör inspelningen tydligare. Mekaniker kan snabba på diagnostikprocessen med hjälp av algoritmer i realtid. Tillverkare fortsätter att använda nya intelligenta och autonoma kapaciteter och stärker därmed sin logistikkedja. Dessutom kan personal inom samhällstjänster använda AI-baserade tillämpningar för att snabbt analysera fältdata och identifiera kritiska infrastrukturproblem innan de resulterar i kostsamma, oplanerade driftstopp.

”Vi har bara skrapat på ytan av vad som är möjligt när det gäller AI-baserade tillämpningar samt vilka fördelar de kan tillföra organisationer inom olika industrier”, säger James Hwang, ordförande för Getac Technology Corporation. ”Den nya S510 kombinerar framtidssäkrad prestanda med robust pålitlighet i ett kompakt och lättviktigt paket, vilket innebär att användare kan tillämpa de senaste AI-baserade innovationerna med fullkomlig tillförsikt.”

Nya S510 är tillgänglig nu. För ytterligare information, besök www.getac.com

Såvitt vi vet är den här produkten den första robusta bärbara datorn som innehåller den senaste Intel Core Ultra-processorn och Microsoft Copilot-tangent.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-04
Så blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex EcotecsManitou för hela slanten Rockpanel stärker sitt engagemang Innovation, utbildning och gemenskap i fokus
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder
2024-08-30
New structure in PROFIBUSRobotCenter Laxå AB säljer ny stationBevegos resa fortsätterStörsta hamn­utbyggnaden på 40 årBerghs och Svensk Form skapar designutbildning
2024-08-29
Träffa Fabeo på Entreprenad Live!Nya nödutrymnings­beslag från ASSA ABLOYAnpassningsbara RGB-lampor Digitala tvillingar ökar effektivitet & hållbarhet Starkt momentum i flera delar av CapSeks portfölj