SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ge livet mer glädje

Nya snabba mini Link 3™ fotoskrivare
• Den nya fotoskrivaren instax mini Link 3™ låter användare enkelt skriva ut bilder från sin smartphone och skapa 3D AR-effekter "i-ögonblicket" utan ansträngning med instax AiR Studio™.

• Njut av den ultimata photobooth-upplevelsen i appen med Click to Collage. Det här läget tar en serie på sex bilder med tre sekunders intervall och förvandlar dem till ett superroligt collage, redo att skrivas ut.

• Nya instax™ mini film "SPRINKLES". Inspirerad av instax AiR Studio™-effekterna har den nya mini filmen ett färgstarkt strösselmönster som påminner om kakor och glass.

FUJIFILM Europe GmbH, Imaging Solutions Division, kommer att lansera den nya instax mini Link 3™ fotoskrivaren, designad för att förvandla dina vardagliga ögonblick till livfulla, färgglada instax™ mini bilder. Denna innovativa produkt, en uppdatering av den mycket populära instax mini Link 2™-skrivaren, kombinerar banbrytande teknik med lekfulla funktioner, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för att fånga, skriva ut och dela livets ögonblick helt enkelt på roliga och kreativa sätt.

Instax mini Link 3™-skrivaren i kombination med den nya instax AiR Studio™ låter användare lägga till "i-ögonblicket" 3D AR-effekter utan ansträngning medan de tar bilder. Välj helt enkelt en bakgrund, lägg till lite dekorationer och avsluta med en animation. Med alternativ som konfetti och spotlights finns det något för alla att lägga till lite extra touch till sina bilder.

Den nya fotoskrivaren har också den ultimata photobooth-upplevelsen i appen, med Click to Collage-läge. Detta tillåter användare att ta en serie på sex bilder med tre sekunders intervall och sedan välja två, fyra eller sex roliga bilder att skriva ut som ett collage, plus möjligheten att skriva ut från video och många andra kreativa sätt att interagera lekfullt med vänner.

Tillgänglig i tre trendiga färger – Sage Green, Clay White och Rose Pink – den texturerade och lätthållna instax mini Link 3™-skrivaren är designad för att vara lika mobil som din smartphone, så att du enkelt och utan ansträngning kan skriva ut foton från varsomhelst. Utsmyckad med tre unika LED-lampor på framsidan för att berätta vad skrivaren gör, den här fotoskrivaren är både funktionell och snygg. Skrivaren stöder även instax Pal™ digitalkamera för direktutskrift och har en USB-typ C-port för enkel laddning.

Pris och tillgänglighet:
Fujifilms instax mini Link 3™ fotoskrivare kommer att finnas tillgänglig till ett rekommenderat pris från tillverkaren på 1399.95 SEK (inkl. moms). Den förväntas vara tillgänglig för köp i Europa den 28 augusti 2024

Lanserar ny instax™-mini film "SPRINKLES"

Fujifilm är också stolta över att tillkännage lanseringen av den nya instax™-mini filmen "SPRINKLES". Inspirerad av de nya instax AiR Studio™-effekterna, har filmen ett färgstarkt strösselmönster som påminner om kakor, glass och annat godis. Silverströsseln har en metallisk glans som accentuerar designen, vilket gör filmen både färgstark, rolig och iögonfallande.

SPRINKLES-filmen paras perfekt med instax mini Link 3™-skrivarens distinkta instax AiR Studio™ och Click to Collage-lägen, vilket ger en extra touch av kul och kreativitet till dina instant foton.

Pris och tillgänglighet:
Den nya instax™ mini filmen "SPRINKLES" kommer att lanseras samma datum, den 28 augusti 2024, till ett rekommenderat pris från tillverkaren på 129,95 SEK (inkl. moms).

instax UP!™ Smartphone-appuppdatering
Och det är inte allt! Fujifilm presenterar också en uppdatering av sin kostnadsfria, nedladdningsbara instax UP!™-app. En app designad för instax™-användare att digitalt skanna, importera, organisera och lagra sina foton på ett ställe, oavsett vilken Fujifilm instax™-instantfilm, kamera eller skrivarprodukt de använder.

Det senaste tillskottet till instax UP!™-appen är introduktionen av "instax Days™", en ny kalenderfunktion där dina inskannade instax™-foton automatiskt dateras och läggs till i en kalender. Användare vet omedelbart datumet för viktiga ögonblick och kan ändra datum.

Den uppdaterade instax UP!™-appen är tillgänglig idag.

För mer produktinformation, besök www.instax.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-04
Så blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex EcotecsManitou för hela slanten Rockpanel stärker sitt engagemang Innovation, utbildning och gemenskap i fokus
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder
2024-08-30
New structure in PROFIBUSRobotCenter Laxå AB säljer ny stationBevegos resa fortsätterStörsta hamn­utbyggnaden på 40 årBerghs och Svensk Form skapar designutbildning
2024-08-29
Träffa Fabeo på Entreprenad Live!Nya nödutrymnings­beslag från ASSA ABLOYAnpassningsbara RGB-lampor Digitala tvillingar ökar effektivitet & hållbarhet Starkt momentum i flera delar av CapSeks portfölj