SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Från idé till verklighet

I Computer Visions labb
Vårt labb är en plats där vi hjälper våra kunder att ta del av våra lösningar i praktiken. Genom att erbjuda proof of concept och skräddarsydda lösningar demonstrerar vi hur våra produkter kan hjälpa företag att förbättra sina processer och undvika kostsamma fel.

På vårt logistikcenter Höganloft i Tranås finns Computer Visions labb. Här arbetar vi med att lösa och testa olika visionutmaningar, både med mjukvara och hårdvara. Vårt team är experter på att hjälpa kunder att navigera genom de många valen av komponenter, och att hitta den bästa lösningen.

Skräddarsydda tester för varje kund
I labbet finns möjlighet att utföra en mängd olika tester för att välja den bästa lösningen för varje enskild kund. Detta innebär att vi kan erbjuda noggranna proof of concept, där vi testar och provkör olika lösningar innan kunden bestämmer sig för vilken väg den vill gå vidare.

För att genomföra tester och labbar har vi samlat olika produkter från våra tillverkare, som 3D-produkter, kameror, linser, lampor och robotar. Kunder skickar ofta sina produkter till oss så att vi noggrant kan testa och hitta en lösning som verkligen fungerar för dem.

Om produkterna är stora eller konfidentiella, tar vi istället med våra prylar till kunden. På så sätt kan vi alltid ge samma höga service, oavsett var vi gör testerna.

Ett labb för framtidens utmaningar
Vårt labb är inte bara till för att göra tester och lösa problem – det är också en plats där vi skapar nya idéer. Vi kombinerar vår och våra tillverkares tekniska kunskap tillsammans med en bra förståelse för vad kunderna behöver för att driva utvecklingen framåt. Oavsett om det handlar om att förbättra befintliga system eller skapa helt nya lösningar, är vi redo att ta oss an utmaningen.

Detta händer i labbet
Labbet har tre tydliga syften som speglar vårt engagemang i varje projekt:

1. Produktförädling – Anpassning och konfiguration
I labbet utför vi en rad olika tjänster för att säkerställa hög kvalitet på produkterna våra kunder köper. Här är några exempel:

● Installation av mjukvaror
● Uppdatering av firmware
● Uppgradering av datorer
● Uppdatering av hårdvara
● Teknisk problemlösning

2. Support – Förhindra fel och säkerställa kvalitet
Vår support är viktig för att minska risken för fel. Genom att testa utrustning och lösningar innan de når kunden kan vi förhindra dyra misstag.

”Kostnaden för att kassera en felaktig batch kan vara enorm. Ett enkelt feltryck kan undvikas med rätt visionlösning som läser av och verifierar texter eller mönster. Våra lösningar kan snabbt betala sig genom att förhindra sådana misstag.” - Robert Nors, Computer Vision.

3. Proof of Concept – Verklighetstrogna tester och demonstrationer
En viktig del av vårt arbete i labbet är att erbjuda proof of concept, där vi noggrant testar och kontrollerar lösningar innan de används av kunden. Här är några exempel på vad vi kan göra:

● Vi använder vårt produktsortiment för att utveckla en första version av lösningen.
● Vi genomför tester för att säkerställa att lösningen uppfyller kundens krav, inklusive realistiska simuleringar och praktiska tester med kundens egna produkter.
● Vi kan också ta med vår utrustning och genomföra tester direkt på plats hos kunden.

På detta sätt kan vi erbjuda skräddarsydda och pålitliga lösningar som är noggrant testade i verkliga miljöer, vilket garanterar att våra kunder får den bästa möjliga lösningen för sina behov.

Innovation och utveckling
Utöver det vi nämnt ovan arbetar vi också med att skapa egna lösningar och idéer. Dessa nya innovationer kan säljarna sedan ta med sig till kunderna, vilket hjälper oss att bli ännu starkare som ledare inom vår bransch.

När kan vi hjälpa dig?
Om du står inför någon av frågorna nedan. Då ska du kontakta oss!

● Jag jobbar som utvecklare och behöver veta vilken kamera som ger mig bäst pris/prestanda? Kan jag låna den för vidare tester?
● Vi har problem med reklamationer på vår produkt, kan en kamera hjälp oss att med det?
● Jag är nyfiken på AI men vet inte om det är något för vår produktion?
● Kan man mäta avståndet mellan hålen eller storleken på den här plåtbiten?
● Går det plocka denna tuben?
● Vad ska jag ha för kamera om jag ska mäta höjden på denna plastbiten?
● Ska jag använda mig av 2D eller 3D

Kontaktinformation
Postadress
Box 1011
57328 Tranås
Besöksadress
Dala­gatan 4
57342 Tranås
Region
Tranås
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556187-1012
Grundat: 1974
Anställda: 200
Välkommen till OEM Automatic AB!

Vi strävar efter att vara en av de ledande aktörerna i norra Europa inom försäljning av komponenter för industriautomation. Vi fungerar som våra leverantörers sälj- och marknadsorganisation på den svenska marknaden.

Genom vår marknadsnärvaro, kunskap och service tillför vi ett mervärde till produkterna och blir på så sätt en värdeskapande länk mellan tillverkare och kunder.

Välkommen att kontakta oss!

Företagets tjänster/produkter

Datorutrustning & Mjukvara: Industridatorer
Elektromekaniska tjänster/produkter: Elautomation, Elkablage, Energikontroll, Frekvensomriktare, Kopplingsutrustning, Manöverpaneler, PLC-system, Reläer, Styr och reglerteknik, Transformatorer
Elmaterial : AC/DC-omvandlare, Arbetsbelysning, Automatsäkringar, Batteribackup, DC/DC-omvandlare, DC-källor, Digitala displayer, Elkablar, Fjärrstyrsystem, Frekvensmätare, Frekvensomriktare, Förskruvningar, Genomföringar, Gränslägesbrytare, Induktorer, Kabelkedjor, Kabelutrustning, Kabelverktyg, Kablage, Kanalskenor, Kapslingar, Kontaktdon, Kontaktorer, Kraftfilter, Magnetventiler, Manometer, Membranswitchar, Mikrobrytare, Mjukstartare, Motorskydd, Nivåvippor, Positionsgivare, Reglerprodukter, Regulatorer, Reläer, Sensorer, Signalomvandlare, Skärmad slang, Spiralslang, Strömställare, Switchregulatorer, Tidur-elektromekaniska, Tidur-mekaniska, Transformatorer, Tryckgivare, Tröga säkringar, Överspänningsskydd
Fordonsutrustning: Backkamera, LED Strålkastare, Monteringsmaterial, Reglage
Industriautomation: Automationsutrustning, Avsyningssystem, Förarlösa truckar, Robotautomation, Styrsystem, Visionsystem
Processutrustning för livsmedelsindustrin: CIP-system, Separatorer, Tryckmätare
Produkter: Belysning, Gasfjädrar, Givare, Gångjärn, Hydraulcylindrar, Hydraulik, LED-strålkastare, Lås & Beslag, Låsspakar, Magneter, Maskinkomponenter, Maskinskydd/Maskinsäkerhet, Mekaniska låssystem, Pneumatik, Reglerventiler, Regulatorer, Sugkoppar, Tryckluft, Vakuumkomponenter, Ventiler

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Markus Hyltbring
Marknadschef
070-6553093
Viktoria Tell
Marknadskommunikatör
070-7503329

Filmer

Hallå där med Pierre Bengtsson

Hallå där med Pierre Bengtsson
Hallå där med Johan Lind
Hallå där med Johan Löfgren
Produktpresentation - Aventics pneumatiksortiment
Produktpresentation - Inxpect Radarsystem
Produktpresentation - Industriell LED-belysning från Sangel
Produktpresentation - Välj rätt dykrör
Produktpresentation - Partex märkmaskin EOS2

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-05
En storspelare i stål- och plåtbranschenFörnyar Solitas Azure Analytics specialisering Lanserar industriella OLED displayerEU:s nya AI-lag har ingen påverkan Consilium köper Daspos
2024-09-04
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder
2024-08-30
New structure in PROFIBUSRobotCenter Laxå AB säljer ny stationBevegos resa fortsätterStörsta hamn­utbyggnaden på 40 årBerghs och Svensk Form skapar designutbildning