SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Förbättrad inomhusluft med Filtex

Ventilationsfilter: Utforska möjligheterna
Ventilationsfilter är viktiga för att upprätthålla en sund och ren inomhusmiljö genom att effektivt avlägsna föroreningar och partiklar från luften. Filtex erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa ventilationsfilter, utformade för att möta behoven hos både bostäder och kommersiella fastigheter. Dessa filter är utvecklade för att leverera hög prestanda och energieffektivitet, vilket gör dem till ett utmärkt val för olika ventilationssystem.

Fördelar med ventilationsfilter


Hög effektivitet: Filtex ventilationsfilter är utformade för att fånga en stor andel av luftburna partiklar, vilket bidrar till en förbättrad inomhusluftkvalitet.

Lång livslängd: Tillverkade av hållbara material, erbjuder dessa filter lång livslängd och minskar behovet av frekventa byten.

Energieffektivitet: Filtren är optimerade för att erbjuda hög filtreringseffektivitet med minimalt luftmotstånd, vilket bidrar till energibesparing.

Miljövänligt: Tillverkade av miljövänliga och återvinningsbara material.

Anpassningsbara: Filtex erbjuder ventilationsfilter i olika storlekar och specifikationer för att passa alla typer av ventilationssystem.

Användningsområden för ventilationsfilter


Ventilationsfilter har en bred tillämpning i olika miljöer. I bostäder bidrar de till att bibehålla en hälsosam inomhusmiljö genom att filtrera bort damm, pollen och andra allergener. I kommersiella byggnader, som kontor och köpcentra, bidrar de till en ren och behaglig miljö för både anställda och besökare. Inom industrin skyddar de utrustning och förbättrar arbetsmiljön genom att minska mängden damm och föroreningar. Dessutom används de i sjukvårdsinrättningar för att upprätthålla höga hygienstandarder och minska risken för luftburna infektioner.

Tjänster


Filtex erbjuder omfattande tjänster för att optimera prestandan hos ventilationssystem. Experter hos Filtex kan hjälpa till att välja rätt typ av ventilationsfilter baserat på specifika behov och krav. De erbjuder också professionell installation och regelbundet underhåll för att säkerställa att filtren alltid fungerar optimalt. Tekniskt stöd och rådgivning finns tillgängligt för att ytterligare förbättra ventilationssystemets effektivitet.

Kontakt


För att hitta rätt lösning för bättre inomhusluft, utforska Filtex sortiment av ventilationsfilter. Företaget erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb leverans. För mer information eller för att beställa ventilationsfilter, finns Filtex kundtjänst tillgänglig för att ge personlig rådgivning och support för att säkerställa att ventilationssystemet fungerar på bästa möjliga sätt.
Kontaktinformation
Postadress
Verkstads­gatan 1
51157 Kinna
Besöksadress
Verkstads­gatan 1
51157 Kinna
Region
Mark
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556151-3051
Grundat: 1980
Anställda: 18
Välkommen till Filtex AB!

Filtex affärsidé är att kunna erbjuda filter för rening av luft- gas- och vätskor på den skandinaviska marknaden.

Genom ett personligt engagemang, brett produktsortiment och kompetent personal skall vi erbjuda våra kunder den mest optimala lösningen för varje filtreringsbehov.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2008

Kontakter

Andreas Redlund
0709-99 98 75

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-06
Nytt cyberhot från Nordkorea kartlagtLanserar ramverk för informationsskyddAvanade utser Susanne till General Manager Riwal Sverige integreras med Cramo AB
2024-09-05
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
2024-09-04
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder