SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ett kostnadseffektivt alternativ för ditt företag

Anledningar till att välja begagnade truckar
Att investera i begagnade truckar kan vara ett ekonomiskt smart val för företag inom logistik och materialhantering. Dessa maskiner erbjuder pålitlig prestanda till en bråkdel av priset för nya truckar, vilket gör dem till ett attraktivt alternativ för många företag. Den här artikeln belyser fördelarna med begagnade truckar och vad du bör tänka på när du gör ditt val.

Ekonomiska fördelar


Begagnade truckar är betydligt billigare än nya, ofta tillgängliga för 50–60% av nypriset. Detta innebär att företag kan spara betydande summor på sina investeringar i materialhantering utan att kompromissa med kvalitet eller funktionalitet. Dessutom erbjuds ofta garantier vilket ger extra trygghet vid köpet.

Miljövänliga alternativ


Genom att köpa begagnade truckar bidrar företag till en mer hållbar utveckling. Återanvändning av utrustning minskar behovet av nyproduktion, vilket i sin tur minskar den totala miljöpåverkan. Begagnade eltruckar är särskilt attraktiva för företag som vill minimera sina utsläpp och arbeta mer hållbart.

Pålitlig prestanda från kända märken


En av de största fördelarna med att köpa begagnade truckar från välrenommerade tillverkare som Linde, Toyota, Still och Jungheinrich är att dessa maskiner är byggda för att hålla. Dessa märken är kända för sin robusthet och pålitlighet, vilket innebär att även begagnade modeller kan erbjuda hög prestanda och lång livslängd. ALPHA Material Handling säkerställer att alla begagnade truckar genomgår noggranna inspektioner och service innan de säljs, vilket garanterar att de uppfyller höga standarder av prestanda och säkerhet.

Flexibla lösningar för olika behov


Begagnade truckar finns i många olika modeller och typer, inklusive motviktstruckar, ledstaplare, skjutstativtruckar och låglyftare. Detta gör det möjligt för företag att hitta exakt den typ av truck som bäst passar deras specifika behov. Oavsett om det handlar om att hantera tunga laster i ett lager eller att navigera trånga utrymmen i en distributionscentral, finns det begagnade truckar som kan möta dessa utmaningar.

ALPHA Material Handling - Din pålitliga partner


ALPHA Material Handling erbjuder ett omfattande utbud av begagnade truckar från kända tillverkare. Företaget har lång erfarenhet inom branschen och erbjuder både försäljning och uthyrning av begagnade truckar. Med en gedigen inspektionsprocess och garanti på upp till sex månader kan du vara säker på att du får en truck som levererar pålitlig prestanda. ALPHA erbjuder även leasingalternativ med förmånliga villkor, vilket ger företag flexibilitet i sina investeringar. Hör av dig!
Kontaktinformation
Postadress
Förråds­vägen 18
14440 Rönninge
Besöksadress
Förråds­vägen 18
14440 Rönninge
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556291-0298
Grundat: 1967
Anställda: 85
Välkommen till ALPHA Material Handling!

Vi är en fullserviceleverantör av truck- och materialhanteringstjänster, med fokus på inomhus- och utomhustruckar. Vi erbjuder försäljning, uthyrning av nya och begagnade truckar, truckförarutbildning, samt service och reparationer av truckar av samtliga märken, modeller och årgångar. Ursprunget till dagens verksamhet startades 1967.

Vi tar emot försäljnings- och serviceuppdrag i hela landet. Genom vårt rikstäckande nätverk av servicepartners kan erbjuda fullgod servicenivå oberoende av var kunden har sina verksamheter. Målet för oss på ALPHA är att erbjuda strålande kundservice, mycket snabb utryckning vid reparationsbehov och högkvalitativa maskiner vid uthyrning och försäljning. Allt detta för att fylla två viktiga ändamål:

- att du som kund känner att du får den support, återkoppling och hjälp som du vill ha
- att totalekonomin i din truckpark ska bli lägst bland alla truckleverantörer i landet

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2000

Kontakter

Dan Lorin
+46 08 88 88 97

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-05
En storspelare i stål- och plåtbranschenFörnyar Solitas Azure Analytics specialisering Lanserar industriella OLED displayerEU:s nya AI-lag har ingen påverkan Consilium köper Daspos
2024-09-04
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder
2024-08-30
New structure in PROFIBUSRobotCenter Laxå AB säljer ny stationBevegos resa fortsätterStörsta hamn­utbyggnaden på 40 årBerghs och Svensk Form skapar designutbildning