SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

En av vinnarna i årets XL-Hjälpen

Robertsfors Motorsällskap i Ånäset
Robertsfors Motorsällskap i Ånäset är en aktiv förening med många ideella krafter som arbetar hårt för att alla sina medlemmar ska få möjligheten att få träna och tävla. XL-Hjälpen är glad över att få hjälpa till att förverkliga föreningens byggdröm om att bygga vindskydd till sina posteringar ute på banan.

XL-BYGG genomförde XL-Hjälpen för första gången 2019 och intresset för initiativet har vuxit sig starkare för varje år. Genom kedjemedlemmarnas starka lokala närvaro är XL-Hjälpen ett engagerande sätt att ge tillbaka till lokalsamhället. En jury från XL-BYGG har gått igenom årets nomineringar som är inskickade ifrån hela landet för att välja ut vinnare och har fokuserat på projekt som bidrar till inkludering, samhörighet och glädje för många.

En av vinnarna som valts ut i år är Robertsfors Motorsällskap i Ånäset som kommer att få hjälp med att förverkliga byggdrömmen om vindskydd åt sina funktionärer som i ur och skur finns ute längs vid banan vid tävlingar.

-Den här hjälpen betyder allt! Framför allt för våra funktionärer som jobbar ideellt och står här oavsett väder och vind. Vi är tacksam över att få ta del av XL-Hjälpen och det här kommer att bli ett jättelyft för hela föreningen. Alla kommer att bli jätteglada, säger Sanna Koistinen från Robertsfors Motorsällskap i Ånäset.

XL-BYGG Burträsk har fått i uppdrag att hjälpa till att förverkliga föreningens byggdröm. Byggprojektet kommer att genomföras tillsammans med den lokala byggnadsfirman Berglunds Bygg.

-Det är en riktig härlig känsla att få vara med i det här projektet och att vi genom XL-Hjälpen får möjligheten att hjälpa en lokal förening i deras byggdröm. Det är en förening som drivs av många bra och drivna personer så att vi kan hjälpa de att underlätta för sina funktionärer betyder mycket, säger, Magnus Lundberg, proffssäljare hos XL-BYGG Burträsk.

Byggprojekten kommer att genomföras under sommaren och hösten av lokala XL-BYGG-handlare som samarbetar med lokala byggföretag och XL-Hjälpens partners; Essve, Lindab, Weber Saint Gobain, JOMA, Areco Profiles, Stenvalls, Södra, Elitfönster, Bosch, Becker, Stavrex, ITW Construction Products och Habo.

Juryns motivering:
Robertsfors Motorsällskap i Ånäset är en aktiv förening inom motorsport och drivs ständigt framåt av starka eldsjälar. Föreningen vill bygga väderskydd till sina funktionärer som i ur och skur alltid ställer upp för sina medlemmar. Vi är mycket glada över att få möjligheten att kunna förverkliga föreningens byggdröm om att skapa riktiga förutsättningar.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-19
Dana Lim utökar 4 tips för att optimera webbtrafiken Banbrytande broprojekt
2024-09-18
Montico har startat en helt ny utbildningsformMotviktstruckar - gör informativa valVi ses på Scanautomatic och ProcessteknikEnkelhet i fokus En livsviktig säkerhetsåtgärd
2024-09-17
Olsons skapar nya relationer MCS Hyrsystem väl­komnar Anders Siktning och separering med siktskoporAvancerad chipmontering och kapslingKyocera nu certifierad DMG MORI-partner
2024-09-16
Unik satsning med en rullande mässmonterLyfta tungt?Hur man snabbt fixar svetsporer?Neobo har godkänts Ny rapport understryker hotet
2024-09-13
Water Jet Sweden lanserar produktnyhet TransformatorstationerSalesforce går all in på AI-agenterVerizon Business deltar på IBC2024 Plattformar för att skapa innehåll och samarbeta