SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Effektivare märkningsprocess

I tuffare miljöer med portabel präglingsmaskin
Präglade syrafasta rostfria kabelmärken i AISI 316 stål, erbjuder en rad fördelar som gör dem till ett populärt val för industriella tillämpningar. En nyhet på marknaden är möjligheten att hyra en lättanvänd präglingsmaskin för att tillverka egna kabelmärken till olika projekt.

Fördelar med präglade rostfria kabelmärken


Syrafast, rostfritt stål är känt för sin höga motståndskraft mot korrosion, vilket gör det idealiska för användning till märkning i både inomhus- och utomhusmiljöer. Kabelmärkena tål fukt, väderförhållanden och kemikalier utan att rosta eller försämras. Den präglade texten går lätt att torka av och är läsbar även i smutsiga miljöer.
Denna typ av märkning används ofta för att märka maskiner och utrustning i industriella miljöer, men även för att märka installationspunkter i byggnader och anläggningar.
Sammanfattningsvis erbjuder präglade rostfria skyltar en kombination av hållbarhet, estetik och funktionalitet som gör dem till ett utmärkt val för en mängd olika tillämpningar. Deras förmåga att motstå korrosion, väder och slitage säkerställer att de förblir effektiva och pålitliga under lång tid.

Portabel präglingsmaskin


Fleximark AB kan nu erbjuda en portabel präglingsmaskin för att skapa dina egna märkningar på plats när du behöver dem, där du behöver dem. Denna maskin möjliggör att prägla direkt genom maskinen, via dator eller USB-minne. Med en helt förnyad design och nya funktioner är ME550 FLEXI CABLE TAG en avancerad lösning som kan integreras i alla befintliga fabriks- eller kontorsnätverk.

- Vi är bland de första på marknaden att erbjuda möjlighet att hyra denna typ av maskin, säger Claes Johansson som är platschef på Fleximark AB.

ME550 FLEXI CABLE TAG levereras med färdiga inställningar för att snabbt komma igång med produktion av kabelmärken. Programvaran Fleximark Software gör det enkelt att hantera utskrift av multipla märken med olika text på ett rationellt sätt. |Kontakta| Fleximark om du är intresserad av att veta mer om att hyra en präglingsmaskin.
Kontaktinformation

Kilremslagret i Östersund AB

Postadress
Odenskogs­vägen 30c
83148 Östersund
Region
Östersund
Jämtlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556271-0581
Grundat: 1986
Anställda: 4
Kilremslagret har i över 50 år specialiserat sig på att leverera industrikomponenter av högsta kvalitet, med särskilt fokus på lager och remmar. Vi är medvetna om de osäkra marknadsförhållandena och de potentiella bristerna på viktiga komponenter, vilket gör vår affärsidé central – att snabbt och pålitligt tillhandahålla utbytesdelar med minimal väntetid vid service eller driftstopp.

Vårt stora lager, kombinerat med ett omfattande nätverk av leverantörer, gör att vi ofta kan erbjuda lösningar där andra inte kan. Vi samarbetar med ledande varumärken som NTN, SKF, Timken, Gates, Optibelt, Mitsuboshi, Megadyne, Fenner och Kastas för att garantera att våra kunder får marknadens bästa produkter.

Vi betjänar kunder inom en rad olika branscher, inklusive bearbetande träindustri, stenkross & grustäkter, entreprenad, tillverkande industri, liftanläggningar, kraftindustri och offentlig sektor. Med vårt breda produktutbud och vår höga leveransförmåga är vi rustade att möta de varierande behoven hos våra industrikunder.

Kontakter

Lars Eriksson
063 - 10 29 45
Jan Nilsson

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-09
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
2024-09-05
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
2024-09-04
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål